Pozemok

Slnečný rohový stavebný pozemok v blízkosti dvoch veľkých prírodných parkov o výmere 1 060 m2 so štúdiou na rodinný dom sa nachádza v novej zástavbe obce Zbuzany ležiacej na juhozápadnom okraji Prahy, ktorá je dobre dostupná autom aj MHD.

Pozemok je pripravený na stavbu s možnosťou zastavateľnosti až 35%, disponuje prípojkou vodovodu, kanalizácie, elektriny aj plynu, terén je rovinatý, nie sú tu žiadne dreviny. Príchod je po novej asfaltovej komunikácii.

Súčasťou ponuky je štúdia, podľa ktorej tu môže vzniknúť dvojpodlažný rodinný dom v modernom minimalistickom štýle, s garážou a veľkými presklenými stenami orientovanými do záhrady s bazénom a terasou pod pergolou. V prízemí je na ploche 169 m2 plánovaná vzdušná obývacia izba s otvorenou kuchyňou, 2 izby, kúpeľňa, toaleta, šatník, špajza, schodisková chodba a predsieň s priamym vstupom do garáže. Na poschodí (109 m2) môže byť hlavná spálňa s walk-in šatníkom a kúpeľňou, ďalšie 2 spálne s vlastnými šatníkmi, kúpeľňa a toaleta.

V rozvíjajúcej sa obci funguje materská škola, základná škola potom v susednej obci Orech vzdialenej len 1,5 km. Všetka občianska vybavenosť je v rýchlom dosahu, autobusová linka vedie k stanici metra Luka alebo vlakovej zastávke Řeporyje so spojmi na Smíchovské nádražie, cesty autom urýchľuje Pražský okruh. Blízko je tiež do prírody, z jednej strany sa rozkladá prírodný park Radotínský-Chuchelský háj, z druhej strany Prokopské a Dalejské údolie. Do oboch parkov možné dôjsť po cyklotrasách.

Celková plocha 1 058,58 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    38064
  • Predajná cena
    Predané
  • Celková plocha
    1 059 m²
  • Pozemok
    Bývanie
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.