Pozemok


Unikátny slnečný stavebný pozemok v kúpeľnom mestečku Luhačovice sa rozkladá v bývalom sade na pokojnom mieste, pritom je to odtiaľto kúsok do centra. Mierne svahovitý až svahovitý pozemok má ideálnu orientáciu na juh a západ, vyvýšená poloha umožňuje nerušený výhľad na mesto a zalesnené okolie.

V hornej časti štvorcového pozemku s rozlohou 950 m2 sa teraz buduje prístupová komunikácia spoločná pre 4 pozemky, resp. domy. Komunikácia bude dokončená cca do októbra 2017 t.r. V cene nehnuteľnosti je tiež vybudovanie prípojok inžinierskych sietí (voda, plyn, elektrina, kanalizácia) k hranici pozemku.

Luhačovice sú pokojným kúpeľným mestečkom obklopeným lesmi, ležiacom na hranici chránenej krajinnej oblasti Bílé Karpaty. Nevedie tu žiadna rušivá rýchlostná komunikácia, priame autobusové spojenie je napríklad s Brnom a Zlínom, vlakové s Uherským Hradištěm, Přerovom, Olomoucom i Prahou.

Celková výmera 950 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    42079
  • Predajná cena
    177 787 €
  • Cena za m²
    197.10 €
  • Celková plocha
    902 m²
  • Pozemok
    Bývanie
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie pozemky v lokalite Zlínský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.