Pozemok

Stavebný pozemok o výmere 1 863 m2 na výnimočnom mieste v nádhernej krajine pri hrade Svojanov, v prírodnom parku Údolie Křetínky takmer nedotknutom modernou civilizáciou.

Na pozemku teraz stojí chatka. Podľa územného plánu tu môže vzniknúť rodinný dom vidieckeho typu alebo poľnohospodárska usadlosť, na stavbu postačuje územný súhlas.

Na pozemku je funkčná elektrická prípojka (3x25), prívod vody je zo studničky, ktorý využívajú aj okolité chalupy.

Poloha pozemku zaručuje dokonalé súkromie, pokoj a bezprostrednú blízkosť prírody. Dominantou lokality s lúkami, lesmi a riečkami je turisticky obľúbená zrúcanina gotického hradu Svojanov, v okolí sú aj ďalšie historické a prírodné pamiatky. S okolitými mestami má Svojanov autobusové spojenie niekoľkými linkami, cesta z Brna trvá autom necelú 1 hodinu.

Celková plocha 1 863 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    42674
  • Predajná cena
    Predané
  • Celková plocha
    1 863 m²
  • Pozemok
    Bývanie
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.