Pozemok

Unikátny pozemok s nádherným výhľadom na kostol sv. Matěje leží v prírodnej lokalite Šáreckého údolia, na dokonale pokojnom mieste obklopenom prírodným parkom. Táto jedinečná časť Prahy 6 v Šáreckom údolí sa nachádza v pohodlnom dosahu všetkých služieb, medzinárodných škôl aj letiska.

Pozemok o veľkosti 710 m2 je podľa platného územného plánu vhodný na výstavbu rodinného domu, ktorého štúdia je súčasťou ponuky. Koeficient hrubej podlažnej plochy objektu je 0,3 (tj 208,93 m2). Na pozemku sú kompletné inžinierske siete, príchod až k pozemku je po asfaltovej komunikácii.

Lukratívna a veľmi žiadaná lokalita s iba pár rodinnými vilami obklopenými veľkými záhradami. Priamo z pozemku sa ponúka priamy nerušený výhľad na kostol sv. Matěje, vo večerných hodinách pôsobivo nasvietený. Nádherné okolie je pretkané turistickými aj cyklistickými trasami. Autom sa dá behom chvíľky dostať k medzinárodnej škôlke Global Preschool, prestížnej ISP v Nebušiciach, Riverside School v Sedlci alebo kampuse ČZU. Kúsok od pozemku je autobusová zastávka so spojmi k električkovej zastávke na Podbabe aj k stanici metra Dejvická.

Celková plocha 710 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    42927
  • Predajná cena
    Predané
  • Celková plocha
    710 m²
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.