Rodinný dom, 4 izbový

Architektonicky výrazná nadčasová vila premyslená do posledného detailu sa nachádza na rohovom pozemku s prevažne juhozápadnou orientáciou. Ponúka sa kompletne zariadená s pekne upravenou záhradou. Dom stojí v libereckej vilovej štvrti s pôsobivými výhľadmi na jizerské vrchy vrátane Ještědu.

Prízemie tvorí kuchyňa, celopresklená jedáleň so vstupom na slnečnú terasu, ďalej technická miestnosť, zádverie a WC. Na 1. poschodí je umiestnená obývacia izba, spálňa, kúpeľňa a samostatná toaleta. Na 2. poschodí sú 2 izby, pracovňa na galérii, terasa a komora. Zo záhrady je prístupný sklad (na lyže, bicykle, záhradný nábytok a pod.).

Vila bola dokončená v r. 2015. Okná sú hliníkové, podlahy v obytných miestnostiach drevené trojvrstvové, výrazným prvkom interiéru je liaty pohľadový betón na stenách. Kúpna cena zahŕňa všetko interiérové vybavenie: napr. pohovku Rolf Benz Agio, všetok vstavaný nábytok, na zákazku vyrobenú kuchynskú linku so spotrebičmi Bosch, indukčnou varnou doskou Neff a digestorom Faber, slovenský dizajnový stôl a lavicu Karpiš alebo svietidlá ATEH Lighting. Vodovodné batérie a sanita sú od kvalitných značiek GESSI, Alape, Kaldewei, Laufen a SanSwiss. Dom stráži bezpečnostný systém Jablotron s pohybovými čidlami a diaľkovo ovládateľným alarmom. Zdrojom tepla pre podlahové vykurovanie je plynový kondenzačný kotol ACV Prestige, teplú vodu do zásobníka ohrieva slnečný kolektor. Parkovanie pre 2 vozidlá rieši prístrešok pri dome. Dominantou profesionálne založenej záhrady lemovanej živým plotom je pekne tvarovaná magnólia.

Poloha domu umožňuje krátku dojazdovú vzdialenosť ku všetkému potrebnému. Materská a základná škola sú vzdialené cca 3 minúty autom, v blízkosti fungujú aj supermarkety a ďalšie služby. Krásna okolitá príroda nabáda k športovým aktivitám v každom ročnom období, blízko je aj do obľúbených horských stredísk. Dopravné spojenie zaisťujú vlaky a autobusy, autom sa dá ľahko napojiť na rýchlostnej ceste č. 14.

Úžitková plocha 183,57 m2, z toho interiér 153,6 m2 a terasy 29,97 m2, zastavaná plocha 74 m2, záhrada 413 m2, pozemok 487 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    100695
  • Predajná cena
    774 886 €
  • Podlahová plocha
    154 m²
  • Terasa
    30 m²
  • Úžitková plocha
    184 m²
  • Zastavaná plocha
    74 m²
  • Záhrada
    413 m²
  • Pozemok
    487 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    C
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa tiež na ďalšie rodinné domy v lokalite Liberecký kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.