Rodinný dom, 6 izbový

Novopostavený priestranný nízkoenergetický rodinný dom s krásnym výhľadom na široké okolie. Dom (samostatná polovica dvojdomu) sa nachádza v pokojnej lokalite v obci Horoměřice na okraji Prahy, v dosahu letiska a medzinárodných škôl.

Prízemie pozostáva z obývacej izby s kuchyňou a prístupom do záhrady, kúpeľne (sprchovací kút, toaleta), chodby a technickej miestnosti s priestorom na práčku a sušičku. Na 1. poschodí sa nachádza centrálna kúpeľňa a 3 spálne, jedna s en-suite kúpeľňou.Na 2. poschodí sa nachádza hlavná spálňa s en-suite kúpeľňou a ďalšia izba (detská izba/kancelária), tieto izby sú oddelené protihlukovou stenou a dverami.

Dom bol dokončený v roku 2022 v energetickej triede A. K vybaveniu patrí rekuperácia vzduchu, klimatizácia, podlahové kúrenie v celom dome napojené na tepelné čerpadlo, veľké drevené okná s trojsklom a prípravou na vonkajšie žalúzie, bezrámové dvere, drevené podlahy (bielený dub) a veľkoformátová dlažba, bezpečnostný systém, kuchynské spotrebiče AEG (2 chladničky, 2 mrazničky, indukčná varná doska, el. rúra so samočistiacou funkciou, multifunkčná rúra s mikrovlnnou rúrou, ohrievacia zásuvka), kuchynská doska Technistone, množstvo vstavaných skríň a ďalších úložných priestorov, nádrž na dažďovú vodu. Na prístavbu garáže bolo vydané stavebné povolenie. 

V obci sa nachádzajú obchody vrátane supermarketu, lekáreň, pošta, základná škola, štátna a súkromná materská škola, medzinárodná škola ISP, škola Riverside a univerzitný kampus ČZU sú vzdialené len niekoľko minút. Pekným okolím vedú cyklotrasy a turistické chodníky a v blízkosti sa nachádza niekoľko prírodných pamiatok. Výbornú dopravnú dostupnosť zabezpečujú autobusy na stanicu metra Bořislavka alebo Dejvická, autom je možné rýchle napojenie na Pražský okruh a diaľnice D6 a D7.

Úžitková plocha 180 m2, zastavaná plocha 78 m2, záhrada 291 m2, pozemok 369 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    102093
  • Predajná cena
    713 292 €
  • Podlahová plocha
    180 m²
  • Zastavaná plocha
    78 m²
  • Záhrada
    291 m²
  • Pozemok
    369 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    A
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa tiež na ďalšie rodinné domy v lokalite Středočeský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.