Rodinný dom, 6 izbový

Shepherd Street, Mayfair W1J
Mezonetový byt so slnečnou strešnou terasou, ktorý spĺňa parametre radového domu, sa nachádza v srdci elegantnej georgiánskej štvrte Mayfair, len pár krokov od tradičného Shepherd's Market.

Na vstupnom podlaží sa nachádza štýlový obývací priestor osvetlený štyrmi oknami s výhľadom na ulicu, kuchyňa a priestranná jedáleň, ktoré ponúkajú ideálny priestor na spoločenské podujatia. Druhá úroveň obsahuje luxusnú hlavnú spálňu so samostatným šatníkom, ako aj modernú kúpeľňu (so solitérnou vaňou a sprchovacím kútom), ďalšie dve priestranné svetlé dvojlôžkové izby a druhú kúpeľňu (so sprchovacím kútom). Interiér korunuje pôsobivá súkromná strešná terasa orientovaná na juh.

Vysokokvalitné a štýlové vybavenie zahŕňa mramorovú podlahu v kúpeľni, kuchyňu s mramorovou pracovnou doskou, drevenými skrinkami, kuchynským ostrovčekom a ozdobnými obkladovými stenami, množstvo úložného priestoru poskytujú početné vstavané skrine. 

Lokalita sa nachádza v tesnej blízkosti známej tržnice Shepherd's Market, ako aj rozľahlého Green Parku a Hyde Parku. Oblasť ponúka širokú škálu občianskej vybavenosti vrátane butikových obchodov, galérií, reštaurácií a exkluzívnych klubov, ako aj nákupných a zábavných centier St James's a Piccadilly. Štvrť má veľmi dobré dopravné spojenie vrátane stanice metra Green Park

Úžitková plocha 165,36 m2. 

Prenájom na približne 119 rokov.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    103467
  • Predajná cena
    5 598 880 €
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa tiež na ďalšie rodinné domy v lokalite Londýn

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.