Rodinný dom, 6 izbový

Kúsok od prístavu Korisia na ostrove Kea, ktorý je súčasťou Kykadského súostrovia Egejského mora, leží v úžasnom prostredí mora, skál a nádherných západov slnka nadčasová nábrežná vila ponúkajúca eleganciu aj úplné pohodlie.

Dom s interiérom o 230 m2 má päť spální s en-suite kúpeľňami, priestrannú obývaciu izbu s jedálňou a kuchyňou, toaletu pre hostí, izbu pre zamestnancov s kúpeľňou a veľkou komorou.

Vila je krásne zariadená starostlivo vybraným nábytkom kombinujúcim tradičný grécky štýl s modernými líniami. Veľká terasa s pôsobivým bazénom, ktorý plynule prechádza do horizontu a pergolou s letnou kuchyňou a jedálenským kútom, je ideálnym miestom na trávenie dní v letných mesiacoch. Malé schody vytesané do skál potom vedú ku brehu s lehátkami a slnečníkmi.

Za kľúčové črty nehnuteľnosti sa jednoznačne môžu označiť nádherné západy slnka a výhľady na susedný ostrov Makronissos a pobrežie Attiky.

Malý, pokojný a napriek tomu kozmopolitný ostrov Kea má ľahký prístup do Atén a na medzinárodné letisko. Korisia je malebné prístavné mestečko s kopcovitou krajinou posiatou bielymi domami a terakotovými strechami.

Vila: 230 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    29310
  • Predajná cena
    Nie je k dispozícii
  • Podlahová plocha
    230 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.