Rodinný dom, 6 izbový

Trojposchodová klimatizovaná rodinná vila so zimnou záhradou, vnútorným bazénom s protiprúdom, Jacuzzi a samostatným hosťovským domom ponúka pokoj, súkromie, komfortné bývanie aj špičkové vybavenie.

Prízemie tvorí fitness, sauna, ochladzovací bazén, sprcha, samostatná toaleta, solárium, technická miestnosť s práčovňou, 2 skladové priestory a garáž s parkovaním pre 3 autá. Na prvom poschodí sa nachádza veľkorysá predsieň, klimatizovaná obývacia miestnosť prepojená s jedálňou, pracovňa s krbom, plne vybavená kuchyňa so špajzou, zimná záhrada, terasa 83 m2, vnútorný bazén s protiprúdom, Jacuzzi, sprcha a toaleta. Druhé poschodie je vyhradené pre nočnú zónu, v ktorej sa nachádzajú 4 spálne s klimatizáciou (dve s balkónom), šatník, terasa, dve kúpeľne, jedna s vaňou a toaletou, druhá s walk-in sprchovým kútom, pisoárom a toaletou.

Kompletná rekonštrukcia vily prebehla v r. 2016, v celom dome je 40kw solárny systém (vykurovanie, ohrev vody, osvetlenie, a pod.). Podlahyz masívneho dreva a žuly, trojsklenné okná plastové, spálne a obytný priestor s jedálňou majú klimatizáciu. Kuchyňa je plne vybavená spotrebičmi značky Bosch vrátane kávovaru, umývačky riadu, vstavanej mikrovlnej rúry a sklokeramickej dosky; v kúpeľniach sanita značky Duravit a Geberit. Vybavenie tiež zahŕňa rekuperáciu, podlahové kúrenie a o bezpečnosť domu sa stará videovrátnik a alarm.

Druhý samostatný hosťovský dom pozostáva z obývacej izby, kuchyne, jedálne, spálne a kúpeľne so sprchou, toaletou, bidetom a práčkou.

Parkovanie pre 3 autá v garáži a ďalšie 4 parkovacie miesta na pozemku.

Vyhľadávaná lokalita v bezprostrednej blízkosti ramena Dunaja v chránenej oblasti Sihoť a rozľahlého lesa poskytuje dokonalý pokoj, čistý vzduch a množstvo zelene. Všetka občianska vybavenosť je pár minút jazdy autom či MHD. Pri dome sa nachádza zastávka MHD, autom trvá cesta do centra mesta 9 minút a do neďalekého Devína iba 4 minúty. Miesto poskytuje širokú ponuku vonkajších aktivít - pešie chodníky a cyklotrasu.

Úžitková plocha 1050 m2, zastavaná plocha 428 m2, záhrada 476 m2, pozemok 904 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    33903
  • Predajná cena
    Predané
  • Podlahová plocha
    1 050 m²
  • Garáž
    Áno
  • Zastavaná plocha
    428 m²
  • Záhrada
    476 m²
  • Pozemok
    904 m²
  • Parkovanie
    Parkovanie pre 3 autá v garáži a 4 parkovacie miesta na pozemku.
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    B
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.