Rodinný dom, 6 izbový

Moderný dvojpodlažný, celoročne obývateľný dom s veľkou záhradou a vonkajším bazénom sa nachádza v štvrti Cobre v meste Cascais na portugalskej riviére, v tesnej blízkosti prírodného parku Sintra-Cascais.

Vila s pôdorysom do písmena L ponúka v prízemí pohodlnú obývaciu izbu s krbom a prístupom na terasu a záhradu, priestrannú samostatnú kuchyňu a garáž s priamym vstupom do domu. Na poschodí sú umiestnené 3 apartmánové spálne, hlavný apartmán, spálňa pre hostí a centrálne kúpeľňa. Izby majú spravidla prístup na niektorý zo štyroch balkónov. K vile patrí tiež práčovňa a herňa a úložný priestor v suteréne.

Dom je vybavený klimatizáciou, solárnymi panelmi, plynovým vykurovaním, drevenými podlahami, kobercami, oknami od podlahy k stropu s dvojitým zasklením, modernými kúpeľňami s kvalitným sanitárnym zariadením, skleneným zábradlím pri schodisku, galérií so vstavanými skriňami, káblovú TV, videovrátnikom. Vila je ohraničená múrov a vysokým živým plotom, poskytujúcim tieň a súkromie.

Prestížna adresa na západnom okraji mesta s mnohými veľkými vilami, palácmi, múzeami, galériami a slávnym prístavom má dobré spojenie do centra Lisabonu autom aj prímestskou dopravou. Letovisko sa rozkladá na romantických útesoch, v okolí sa nachádza veľa miest, ktoré stojí za preskúmanie: napríklad maják Saint Martha 's, Kráľovská pláž a veľký prírodný park Sintra-Cascais.

Úžitková plocha 317 m2, pozemok 883 m2.

Nehnuteľnosť je predávaná realitnou kanceláriou Porta da frenta.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    35801
  • Predajná cena
    Nie je k dispozícii
  • Podlahová plocha
    317 m²
  • Garáž
    Áno
  • Pozemok
    883 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.