Rodinný dom, 5 izbový

Novostavba klimatizovaného rodinného domu s vínnou pivnicou, saunou, wellness, vonkajším bazénom, veľkou záhradou, garážou a krásnymi výhľadmi stojí v centre turisticky atraktívneho mesta "vína a marhúľ" Veľké Pavlovice. Dom je vo fáze takmer kompletného dokončenia.
Možnosť prikúpenia susedného stavebného pozemku o výmere cca 1200 m2.

Na vstupnej úrovni sa nachádza obývacia izba s nadväzujúcou jedálňou, kuchyňou so vstupom do záhrady, spálňa, kúpeľňa, šatník, práčovňa, schodisková hala a zádverie. Obývacia izba je presklenou stenou prepojená so záhradou. Na poschodí je veľkoryso poňatá hlavná spálňa s panoramatickými oknami, terasou a vstupom do kúpeľne, ďalšie 2 spálne (1 s malou terasou), veľká pracovňa s prípravou na čajovú kuchynku, samostatná toaleta, hala a šatník. Suterén ukrýva vinotéku, predpivnicu s posedením, fínsku saunu, welness a vírivku. Je tu tiež WC, sprcha, technická miestnosť (kotolňa) a sklad. Z vínnej pivnice možno po schodisku vyjsť priamo na dvor. K domu patrí tiež samostatná garsónka prístupná z dvora, ktorá má prípravu na malú kuchynku, spálňu a kúpeľňu s vlastnými meračmi vody.

Dom je vo fáze pred dokončením, k vybaveniu patria okná s trojsklami a plastovými rámami v dekore dreva, masívne drevené dvere, veľkoformátová dlažba a drevená podlaha, podlahové vykurovanie na celom prízemí, funcoily a radiátory, klimatizácia, príprava na zabezpečenie, čidlá a videotelefón. Zdrojom vykurovania je kondenzačný kotol Buderus s automatickou prevádzkou, záložným kotlom na tuhé palivá a zásobníkom na teplú vodu. Vo vínnej pivnici je studňa, ďalšia (na zalievanie) stojí na záhrade. Súčasťou dvora ohraničeného tehlovou stenou je záhradný domček na náradie, 2 drevníky, posedenie pod pergolou, vonkajší krb so žulovou doskou a udiarňou v komíne. Bazén má prípravu na protiprúd a vyhrievanie tepelným čerpadlom. V zadnej časti záhrady je 5 zastrešených kotercov s výbehom.

V meste funguje materská a základná škola i gymnázium, mestská knižnica, pošta, kino, športoviská, obchody, veľké množstvo vinárstiev, niekoľko reštaurácií, kaviarne. S okolitými sídlami má mesto dobré autobusové aj vlakové spojenie. Veľkými Pavlovicami prechádza niekoľko turistických, cyklistických a náučných trás, vedúcich napríklad k niekoľkým vyhliadkam a rozhľadni Slunečná, ponúkajúcej krásne výhľady na okolité vinohrady, Mušovské jazerá aj hrebeň Pálavy. CHKO Pálava je vzdialená cca 20 minút jazdy autom, na diaľnici D2 možno nabehnúť za 10 minút.

Úžitková plocha celkom 559 m2, z toho interiér domu 427 m2, garsónka 62 m2, garáž 48 m2 a terasy 10 + 12 m2, zastavaná plocha 225 m2, záhrada 1000 m2, pozemok 1336 m2.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    37763
  • Predajná cena
    Predané
  • Podlahová plocha
    182 m²
  • Terasa
    45 m²
  • Garáž
    Áno
  • Úžitková plocha
    227 m²
  • Zastavaná plocha
    294 m²
  • Záhrada
    5 139 m²
  • Pozemok
    5 433 m²
  • Parkovanie
    Garáž pre 2 autá
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    B
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.