Vila

Priestranný, plne zariadený dom so šiestimi spálňami a šiestimi kúpeľňami stojí priamo pri pláži Bethany v Delaware a je súčasťou komunity Seabreak. Z veľkého počtu okien sa otvára panoramatický výhľad na oceán, je tu dostatok priestoru pre stretávanie rodiny a priateľov.

Interiér je svetlý a vzdušný vďaka vysokým a klenutým stropom. Pri vstupe okamžite zaujme vyrezávané drevené schodisko. Otvorená obytná, jedálenská a kuchynská časť má prístup na terasu s bezpečnostným sklom umožňujúcim nerušený výhľad. Dva veľké apartmány na 3. poschodí majú každé vlastnú terasu s výhľadom na more, krb a kúpeľňu. K dispozícii je tiež veľká miestnosť (teraz využívaná ako herňa) s priľahlou kúpeľňou a 2 práčovne, z tej na prízemí vedie prístup na pláž, takže je tu možné sa po príchode od mora pohodlne prezliecť. Vlny teplého Atlantického oceánu lákajú k vykúpaní hneď pri dome.

Komplex Seabreak má tenisové kurty, strážené pláže a cyklistické chodníky, pešo možno dôjsť do mesta Bethany Beach.

Pozemok 769 m2. Nehnuteľnosť z ponuky Long & Foster Real Estate, Inc. - Bethany, maklér Martha Lowe.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    38440
  • Predajná cena
    Nie je k dispozícii
  • Pozemok
    769 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.