Rodinný dom, 4 izbový

V uzavretom areáli ponúkame na predaj štýlovo zariadený rekreačný dom s inteligentným ovládaním a priamym vstupom do vody z privátneho móla. Penati Golf Resort, vzdialený hodinu od Bratislavy i Brna, ponúka 36-jamkové ihrisko navrhnuté štúdiom Nicklaus Design, svetovým lídrom v tomto segmente. Rezort okrem golfu ponúka bicyklovanie, tenis, plávanie, člnkovanie i rybolov.

Prízemie tvorí garáž na golfové autíčko, vstupná hala so vstavaným šatníkom, hosťovská toaleta s umývadlom, obývacia miestnosť s krbom, jedálenskou časťou a kuchyňou s pracovnou doskou z kameňa, zimná záhrada s panoramatickým výhľadom na jazero a hosťovská spálňa s en-suite kúpeľňou s walk-in sprchovým kútom. Vrchné podlažie tvorí samostatná toaleta, kúpeľňa s vaňou a dve spálne.

Vybavenie zahŕňa drevené podlahy, drevené eurookná s trojsklom, podlahové vykurovanie, tepelné čerpadlo, zmäkčovač vody, vzduchotechnika, postele značky Bedeur, spotrebiče Miele vrátane umývačky riadu a vínnej chladničky, batérie Hansgrohe a Axor, sanita Kaldewei, umývadlové dosky v kúpeľniach taktiež zo žuly. Pomocou inteligentnej technológie Loxone je možné ovládať svetlá, hudbu, slnečné clony, garáž i vzduchotechniku. Dom je postavený z ekologických a zdraviu prospešných CLT panelov a zateplený pomletým drevom. Na vydláždenom súkromnom pozemku pred domom je možnosť parkovania až troch áut. Záhrada tiež disponuje automatickým závlahovým systémom.

Malebná a pokojná lokalita predstavuje dokonalý odpočinok v objatí prírody a súkromného rezortu Penati Golf s najlepším golfovým ihriskom na Slovensku, necelých 100 km od Bratislavy i Brna (väčšina cesty po diaľnici). V rozľahlom areáli rozprestierajúcom sa na niekoľko hektárovom pozemku sa dá oddychovať na množstvo spôsobov: okrem golfu je tu možnosť cykloturistiky, nordic walking, peších prechádzok, vodných bicyklov, člnkovania a plávania na jazere, ako i oddych na súkromnej pláži. Na svoje si prídu priaznivci športového rybolovu, tenisu či inline korčúľ. Nechýba ani detské ihrisko a reštaurácia.

Interiér 174 m2, pozemok 648 m2

Cena nehnuteľnosti 980.000 EUR vrátane DPH (vrátane členstva do klubu). Aktuálna cena nehnuteľnosti v zľave je 899.990 EUR.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    41284
  • Predajná cena
    Predané
  • Podlahová plocha
    174 m²
  • Garáž
    Áno
  • Zastavaná plocha
    103 m²
  • Pozemok
    648 m²
  • Parkovanie
    parkovanie na pozemku
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.