Rodinný dom, 3 izbový

Úplne nový rodinný dom uprostred nádhernej a čistej prírody v CHKO Žďárské vrchy. Stavba je vhodná na celoročné rekreačné využitie aj trvalé bývanie. Okolie umožňuje tráviť všetok voľný čas vonku: v lese, pri rybníku alebo na golfovom ihrisku. Predpokladaný termín dokončenia 10/2022.

Prízemie tvorí obývacia izba so vstupom na južne orientovanú terasu, kúpeľňa (sprchovací kút, WC) a predsieň. V podkroví sú 2 spálne a schodisková chodba.

K štandardu patrí plávajúca laminátová podlaha, okná s tepelno-izolačnými dvojsklami, protipožiarne vstupné dvere, príprava na kuchynskú linku, kompletne vybavená kúpeľňa a veľkoformátová dlažba aj obklady. K domu prilieha parkovacie státie, na uloženie športového či záhradného náčinia slúži sklad s priamym vstupom zvonku.

V obci funguje široká občianska vybavenosť, sú tu predajne potravín, pošta, škola, knižnica, bankomat, lekáreň, reštaurácia aj cukráreň. Voľný čas je možné tráviť v prírodnom parku, na trávnato-piesočnatej pláži tunajšieho rybníka, na detskom ihrisku, v múzeu historických motocyklov, na deväťjamkovom golfovom ihrisku, v zime v malom skiareáli. Miesto obklopujú hlboké lesy Ždarských vrchov. Cesta z Brna sem trvá cca 1,5 h, z Prahy necelé 2 h.

Úžitková plocha 72,2 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    42793
  • Predajná cena
    226 685 €
  • Podlahová plocha
    72 m²
  • Zastavaná plocha
    44 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    C
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa tiež na ďalšie rodinné domy v lokalite Vysočina

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.