Usadlosť / statok

Rozsiahly komplex s krásnym historickým domom, upravenými záhradami a poľnohospodárskou pôdou leží na rozľahlom pozemku s rozlohou 53 hektárov pozdĺž rieky Paraná.

Hlavný, 200 rokov starý dom s plochou 300 m2 je zhotovený z tehál a surovíc. Vďaka tejto tradičnej konštrukcii je vnútri zaistená nízka vlhkosť a konštantná teplota. V dome je k dispozícii hlavná obývacia izba s jedálňou a krbom, vstupná hala (tiež s krbom), plne vybavená kuchyňa, hlavná spálňa vrátane kúpeľne s vírivkou a 2 spálne (s kúpeľňami) prepojené obývacou izbou s krbom. V suteréne sa nachádza mediálna miestnosť, vo vežičke herňa. Celý interiér je vybavený keramickou dlažbou a klimatizáciou.

Klimatizovaný dom pre hostí (cca 200 m2) má obývaciu izbu a hlavnú en-suite spálňu s kúpeľňou, zastrešenú verandu a navyše aj izby pre zamestnancov.
Na pozemku nájdete bazén, vonkajšiu jedáleň, tenisový kurt, umelé jazierko a ostrovček, upravené záhrady, citrusové stromy a 2 kôlne. Zaistený je tiež rozsiahly zavlažovací systém, elektrická sieť, záložný dieselový generátor, 3 studne (asi 70 metrov hlboké), centrálny prívod plynu, internet alebo satelitná TV. Nehnuteľnosť má naviac povolenie na 1 000 metrov dlhú pristávaciu dráhu.

Pozemok: 53 hektárov; Budovy: cca. 500 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    28618
  • Predajná cena
    Nie je k dispozícii
  • Úžitková plocha
    500 m²
  • Pozemok
    530 000 m²
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.