Kancelárie

Moderné a komfortné kancelárske priestory v administratívnej budove s výbornou polohou a pohodlným prístupom mestskou hromadnou dopradou, vlakom alebo autom, v blízkosti stanice Nové Mesto. Kancelárie sa pripravujú na mieru pre každého klienta, podľa jeho požiadaviek.

K dispozícii sú kancelárske priestory od 200 m2 do 3000 m2 s kuchynkami a sociálnym zázemím pre zamestnancov. Na prízemí sa nachádzajú obchodné priestory, konferenčné miestnosti a služby recepcie.

Štandard priestorov zahŕňa úsporné kancelárske svietidlá, kazetový strop (kancelársky priestor so svetlou výškou 2,8 m), elektronickú detekciu požiarov a stabilné hasiace zariadenia, kompletný HVAC system, vnútorné tienenie, kobercovú krytinu v štvorcoch, sadrokartónové priečky, zdvojenaú podlahu, dátovú kabeláž kategórie 6A, 1 podlahový box na 10m2 vrátane 2 dátových a 2 silových zásuviek.

V susedstve sa nachádza nákupné centrum Vivo, administratívne komplexy, bytové domy, či areál obľúbeného jazera Kuchajda, ktorý ponúka dostatok možností pre trávenie volného času. Priamo v budove sa nachádza reštaurácia Lanogi s pestrou ponukou denních menu ako aj minútkových jedál denne, či kaviareň s príjemným posedením.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    104919
  • Mesačný nájom
    12.50 - 16 € / m²
  • Poplatky za služby
    5.20 EUR mesačne za m²
  • Plocha k dispozícii
    150 m²
  • Parkovanie
    85 EUR
  • PENB
    A
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie kancelárske priestory v lokalite Bratislavský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.