Prehľad jednotiek

prenájom kancelárií

Nová polyfunkčná kancelárska 29-poschodová budova je súčasťou revitalizácie mestskej štvrti Mlynské Nivy. Z pôvodne industriálnej zóny sa stáva novou mestskou štvrťou, ponúkajúcou na prenájom prvotriedne kancelárske priestory.

Táto 125 metrov vysoká budova je dominantou Bratislavy a zároveň najvyššou hi-tech budovou Slovenska. Administratívna budova ponúka riešenia, ktoré prinášajú nielen kvalitný a flexibilný pracovný priestor, ale aj akustický komfort, kvalitnú a chutnú vodu, dostatok denného svetla či čerstvý a čistý vzduch. Budova dodáva až o 40 % viac čerstvého vzduchu, používa najmodernejšiu filtráciu, ktorá zachytí až 90 % nečistôt z ovzdušia a prevádza pravidelný monitoring čistoty ovzdušia. K panoramatickým výhľadom sa pripája aj ďalší jedinečný bonus v podobe vyhliadkovej terasy na samotnom vrchu budovy. Unikátne riešenia samotného projektu, ako sú najnovšie smart technológie, vyhovujú požiadavkám certifikácie Well Building Standard a BREEAM.

Lokalita:
Budova je umiestnená priamo v novovznikajúcej štvrti Nové Nivy a obklopená dôležitými križovatkami Karadžičova, Mlynské Nivy, Košická a Landererova. V pešej vzdialenosti sa nachádza autobusová stanica, železničná stanica a letisko v Bratislave sú vzdialené 15 minút jazdy autom. Dopravná dostupnosť je podčiarknutá množstvom verejnej dopravy v bezprostrednej blízkosti. V okolí nájdete veľa reštaurácií a základných zariadení. Najbližšia pošta a nákupné možnosti sú v neďalekom nákupnom centre Eurovea v pešej vzdialenosti.

Vybavenie a služby:
- Otvárateľné okná
- Vnútorné tienenie
- Inteligentné LED osvetlenie
- Fasáda z trojskla
- Online aplikácia pre jednoduchú správu služieb
- Najrýchlejšie výťahy
- Smart parkovanie
- Zázemie pre cyklistov a športovcov
- Concierge & bike sharing
- Priame napojenie na zelenú strechu Stanice Nivy
- Zdvojená dutinková podlaha
- Kabeláž kategórie 6A
- Kobercové štvorce
- Kompletný HVAC systém
- Dvojitá filtrácia vody
- Stropné chladenie

Nájomné a poplatky sú uvedené bez DPH. Nájomca neplatí províziu.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    33592
  • Mesačný nájom
    16 - 20 € / m²
  • Celková veľkosť budovy
    31 000 m²
  • Voľná plocha k prenájmu
    29 145 m²
  • Parkovanie
    155 EUR
  • PENB
    A
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie administratívne budovy v lokalite Bratislavský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.