Prehľad jednotiek

prenájom kancelárií

Moderný kancelársky komplex, ktorý pozostáva z dvoch budov, jednej 27-poschodovej a druhej 8-poschodovej, ponúka na prenájom kancelárske priestory, ktoré sa vyznačujú vysokým štandardom, pričom pre každého nájomcu sú upravené na mieru.

K dispozícii je 640 parkovacích miest v podzemných garážach a tiež 85 vonkajších parkovacích miest. Budova poskytuje aj širokú paletu maloobchodných prevádzok. Nachádzajú sa tu reštaurácie, kaviarne, lekáreň, banky a pod.

Lokalita:
Administratívna budova sa nachádza na Karadžičovej ulici v blízkosti centra Bratislavy. Je súčasťou administratívnej zóny. V okolí je situovaných viacero kancelárskych budov, medzi inými centrála VÚB či budovy CBC II - V. Autobusová stanica Mlynské Nivy, ktorá pokrýva medzinárodné aj vnútroštátne trasy, sa nachádza v tesnej blízkosti budov. Zóna je tiež dobre pokrytá službami mestskej hromadnej dopravy s ľahkou dostupnosťou do centra mesta, ako aj do ostatných mestských častí.

Vybavenie a služby:
- klimatizácia
- zdvojená podlaha
- znížený podhľad
- otvárateľné okná
- prístup do budovy 24/7
- flexibilný pôdorys

Nájomné a poplatky sú uvedené bez DPH. Nájomca neplatí províziu.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    33595
  • Mesačný nájom
    12.95 € / m²
  • Poplatky za služby
    4.95 EUR mesačne za m²
  • Celková veľkosť budovy
    39 000 m²
  • Voľná plocha k prenájmu
    3 638 m²
  • Parkovanie
    120 EUR
  • PENB
    A
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie administratívne budovy v lokalite Bratislavský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.