Byt, 3 izbový

Tento čiastočne zariadený, kompletne zrenovovaný byt s 2 balkónmi, 2 kúpeľňami a krásnym výhľadom do priľahlých Letenských sadov, na Pražský hrad, Petřín a pražskú panorámaú, leží na 5. poschodí dobre udržiavaného funkcionalistického domu s výťahom. Budova, preslávená svojou zaujímavou históriou, stojí v Prahe 7 - Bubenči, v susedstve štadióna Sparta a parku na Letnej, pár minút chôdze od parku Stromovka. Vyhľadávaná rezidenčná lokalita s bohatou občianskou vybavenosťou, trendy bistrami, kaviarňami, reštauráciami, obchodmi, kultúrnymi zariadeniami aď., s veľmi rýchlou dostupnosťou do centra, iba jednu zastávku električkou od stanice metra Hradčanská. Výhodou je tiež veľmi rýchla dostupnosť na letisko a do medzinárodných škôl v Prahe 6.

Byt má priestrannú centrálnu halu / jedáleň, obývaciu izbu, 1 spálňu s balkónom a výhľadom na Letnú, 1 spálňu orientovanú do dvora, plne vybavenú kuchyňu so špajzou a balkónom s výhľadom na Letenskú vodáreň, walk-in šatník, samostatnú toaletu a vstupnú chodbu. Byt má 2 kúpeľne - jednu so sprchovacím kútom a druhú s vaňou, bidetom a toaletou.

Zachované pôvodné architektonické prvky, vysoké stropy, parkety, dlažba, vstavané skrine v ob. izbe, jednej spálni a vstupnej chodbe, rolety, práčka, umývačka, mikrovlnná rúra, pripojenie UPC (TV a internet, nie je zahrnuté v cene), pivnica, kolkáreň v dome. Záloha na spoločné služby, vodu a vykurovanie: 4100 Kč mesačne pre 1 osobu. Elektrina sa hradí zvlášť.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    32555
  • Mesačné nájomné
    Prenajaté
  • Podlahová plocha
    120 m²
  • Balkón
    5 m²
  • Celková plocha
    125 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Hlavní město Praha

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.