Byt, 3 izbový

Ponúkame na prenájom klimatizovaný 3-izbový mezonet s terasou s výhľadom na Bratislavský hrad a Katedrálu svätého Martina situovaný na 5., 6. a 7. poschodí novej nadstavby na zrekonštruovanom Paláci Motešických, ktorého história siaha až do roku 1590. Prestížna lokalita na ulici Gorkého a Laurinská priamo v centre Starého Mesta a v blízkosti nábrežia Dunaja, Hviezdoslavovho námestia a historickej budovy Slovenského Národného Divadla so všetkou občianskou vybavenosťou na dosah ruky, rovnako ako zastávok MHD či napojenia na hlavné cestné ťahy.

Na prvom podlaží sa nachádza vstupná chodba so samostatnou toaletou s umývadlom, technická miestnosť s vlastným kotlom Buderus, ktorý zabezpečuje podlahové vykurovanie celého bytu, priestranná obývacia izba s krbom a kuchyňou s viacerými východmi na terasu. Z terasy je idylický výhľad na uličky Starého Mesta a dominanty Bratislavy. Na druhom podlaží sa nachádza spálňa, kúpeľňa (sprchový kút, toaleta a priestor pre solitérnu vaňu alebo bidet), druhá samostatná spálňa s vlastnou kúpeľňou (sprchový kút, solitérna vaňa a toaleta). Tretie podlažie tvorí terasa so sprchou, ktorá má ničím nerušený panoramatický výhľad na celú Bratislavu a jej najvýznamnejšie pamiatky vrátane Bratislavského hradu, Slavína a Koliby.

Do štandardného vybavenia bytu patria laminátové podlahy, drevené a hliníkové okná s vonkajšími elektrickými žalúziami, klimatizácia, serverovňa, videovrátnik a vlastný termostat podlahového kúrenia v každej izbe. Budova má vlastnú 24/7 recepciu a príjemný vnútroblok plný zelene s relaxačnou záhradou. Vstup do domu na elektronický kartový systém spolu s recepciou, kamerovým systémom a strážnou službou zabezpečuje svojim obyvateľom dokonalú bezpečnosť.

K bytu je možné prenajať parkovacie miesto v suteréne domu za 200 Eur mesačne bez DPH.

Mesačný nájom 3500 Eur + 400 Eur bez DPH za energie a služby.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    33119
  • Mesačné nájomné
    Prenajaté
  • Poplatky za služby
    400 EUR Mesačne
  • Podlahová plocha
    193 m²
  • Terasa
    89 m²
  • Celková plocha
    282 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Bratislavský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.