Byt, 3 izbový

Novo zrekonštruovaný, čiastočne zariadený nadštandardný byt na 4. poschodí citlivo zrekonštruovaného historického činžiaku s novým výťahom v blízkosti námestia Republiky (stanica metra, zastávka električiek, nákupné centrá Palladium a Kotva). Dom je situovaný v pokojnej ulici cca 10 minút chôdze na Staromestské či Václavské námestie.

Interiér tvorí priestranná vstupná hala, svetlá obývacia izba s krbom a plne vybavenou kuchyňou, 2 spálne - hlavná spálňa s en-suite kúpeľňou (vaňa, sprchovací kút, toaleta) a toaleta pre hostí.

Klimatizácia, bezpečnostné dvere, bambusové podlahy, vykurovaná dlažba v kúpeľni, mramorová kuchynská doska, centrálne plynové vykurovanie, posuvné presklené interiérové ​​dvere, práčka, sušička, umývačka, mikrovlnná rúra, nová TV, WiFi, alarm s možnosťou napojenia na PCO, videotelefón, kamerový systém v budove. Možnosť prenájmu bez nábytku či krátkodobého prenájmu na pol roka za vyššie nájomné. Poplatky za spoločné služby, vodu, elektrinu a kúrenie 8000 Kč mesačne. Internet sa hradí zvlášť.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    7864
  • Mesačné nájomné
    Prenajaté
  • Celková plocha
    106 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Hlavní město Praha

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.