Administratívna budova

Trojposchodová budova ubytovacieho zariadenia na predaj v jednom z najstarších miest na Slovensku – v Nitre. K budove je vypracovaný projekt pre štartovacie bývanie / nájomné byty.

Aktuálna GBA budovy je 2 735 m2 a obsahuje 33 ubytovacích jednotiek. Nehnuteľnosť je možné rozšíriť na 44 bytov a apartmánov prípadným prerobením priestorov reštaurácie, zasadačky a ďalších miestností.
Možná je i nadstavba 2 poschodí – k dispozícii je vypracovaný projekt, kde následná GBA bude o rozlohe 4 102 m2 a budova celkovo poskytne ubytovanie v 66 bytoch a apartmánoch.

K nehnuteľnosti prislúcha vypracovaná detailná architektonická štúdia, rozpočet nákladov, statický posudok pre nadstavbu (v detaile DUR s 3D modelom konštrukcií), akustická štúdia, projekt statickej dopravy a ďalšie technické dokumenty.

Budova bola daná do užívania v roku 1983. Vkusná rekonštrukcia budovy prebehla v roku 2006, súčasťou rekonštrukcie bola výmena okien za plastové, položenie nových podláh, výmena kúpeľní, výmena stúpacích rozvodov, zateplenie budovy, nové hydroizolácie strechy, nové hromozvody a nová plynová kotolňa. 

Parkovanie pre 20 áut je možné na pozemku pred objektom budovy. 

Z budovy je výhľad na Zobor. Do 5 minút pešej chôdze sa nachádza kompletná občianska vybavenosť vrátane potravín, drogérie, zdravotníckeho centra, lekárne, školy, detských a športových ihrisiek, lesoparku, nabíjacej stanice pre elektro autá či balíkomatu.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    102069
  • Predajná cena
    Cena na vyžiadanie
  • Zastavaná plocha
    2 700 m²
  • Pozemok
    1 700 m²
  • Parkovanie
    20 parkovacích státí
  • PENB
    D
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie administratívne budovy v lokalite Nitriansky kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.