Kancelárie

Zrekonštruovaný polyfunkčný nebytový priestor s celkovou rozlohou 300 m2, s industriálnym nádychom, strešnou terasou a parkovaním až pre 5 áut sa nachádza v Prahe 9 neďaleko Vysočanského náměstí. Široké možnosti využitia priestoru – kancelárie, ateliér, výroba, obchodné priestory alebo showroom.

Ponúkaná nehnuteľnosť pozostáva z hlavného priestoru nachádzajúceho sa na prízemí (225 m2), pivnice (cca 40 m2) a strešného štúdia (35 m2) s terasou umožňujúcou upokojujúci výhľad na zeleň. Pivnicu a ateliér je možné prepojiť s hlavným priestorom. 

Priestor bol kompletne zrekonštruovaný v roku 2010. Sú tu vybudované toalety, sprchy, kuchyňa, podlahové kúrenie a vykurovacie telesá, nové okná a dvere. Zo suterénu vedie malý nákladný výťah. Vykurovanie je riešené novým plynovým kotlom. K nehnuteľnosti je prístup z mestského pozemku, ktorý je v dlhodobom prenájme, vrátane približne 5 parkovacích miest a priľahlej zelene

Lokalita je ľahko dostupná, nachádza sa pri hlavnej ulici Vysočanská, pár krokov od autobusovej zastávky. 5 minút od nej je stanica metra Českomoravská, v blízkosti sú aj električkové zastávky a železničná stanica. V štvrti sa nachádza všetka infraštruktúra, sú tu aj reštaurácie a množstvo športovísk.

Celková plocha je približne 300 m2 (presná plocha suterénu nie je k dispozícii).

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    102855
  • Predajná cena
    786 807 €
  • Plocha k dispozícii
    300 m²
  • Pivnica
    Áno
  • Terasa
    130 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie kancelárske priestory v lokalite Hlavní město Praha

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.