Kancelárie

Veľký nebytový priestor s kanceláriami, recepciou, 3 bytmi, 2 garážovými státiami a možnosťou prenájmu ďalších parkovacích miest sa nachádza na 2. poschodí bytového domu stojaceho v tesnej blízkosti stanice metra C Střížkov, v tichej zelenej lokalite mimo ruchu Vysočanské ulice. 

Jednotka je schválená ako kancelárie a je rozdelená na recepciu, priestrannú halu, kancelárie, skladové priestory, zasadacie a školiace miestnosti. K dispozícii sú aj 3 byty s 1 spálňou, ktoré sa v súčasnosti využívajú na krátkodobé ubytovanie. 

Ponúkaný priestor má 2 vstupy: vlastný vstup schodiskom alebo výťahom z prízemia a garáže, druhý vstup cez spoločnú chodbu bytového domu. Časť priestoru je licencovaná ako zdravotnícke zariadenie, takže je tu potenciálna možnosť prelicencovať celý priestor na tieto účely. Kúpna cena zahŕňa 2 garážové státia, ďalších 5 miest je možné prenajať na vonkajšom parkovisku

Výborne dostupná lokalita je 3 minúty chôdze od stanice metra a autobusovej zastávky Střížkov. Autom je ľahko dostupný Pražský okruh a diaľnice D10 a D8. V blízkosti sa nachádzajú reštaurácie a supermarkety, okolie spríjemňuje množstvo zelených plôch. 

Celková plocha 877 m2, garáž.

Ponuková cena nehnuteľnosti je uvedená bez DPH a jej predaj podlieha tejto dani.

Vybavenie

  • Výťah

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    104519
  • Predajná cena
    1 980 198 €
  • Plocha k dispozícii
    877 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie kancelárske priestory v lokalite Hlavné mesto Praha

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.