Byt, 3 izbový

Tichý byt sa nachádza vo dvornej časti prvorepublikového domu z roku 1923 v jednej z najkrajších ulíc v Prahe 7 na Letné, len pár krokov od Královské obory.

Plocha bytu vo zvýšenom prízemí je rozdelená na obývaciu izbu prepojenú s kuchyňou, ďalej hlavnú spálňu s en-suite kúpeľňou a šatník, druhú spálňu, kúpeľňu a predsieň. V oboch kúpeľniach je sprchovací kút a toaleta.

Projekt vznikol v roku 2015 prestavbou prvorepublikového domu z roku 1923 od významného architekta Aloisa Krofta. Okná sú drevené, podlahy vinylové v dekore dreva, kuchynská linka je plne vybavená vstavanými spotrebičmi vrátane umývačky riadu. Pekne upravený dom sa pýši reprezentatívnymi spoločnými priestormi, vstup do budovy je na čip a v byte je videotelefón. K jednotke prislúcha priestranná pivnica a garážové státie v automatickom zakladači na dokúpenie.

Rezidencia sa nachádza v jednosmernej ulici lemovanej stromoradím a upravenými predzáhradkami, vďaka ktorým vzniká pri domoch príjemný privátny priestor. V tesnej blízkosti fungujú kaviarne reštaurácie a bistrá, v dosahu je supermarket a plno malých obchodov i všetky ďalšie potrebné služby. Cesta do centra trvá z blízkej električkovej zastávky okolo 5 minút, blízko sú aj stanice metra Hradčanská alebo Vltavská. Lokalita sa vyznačuje bohatým kultúrnym životom, v pešom dosahu od domu je artové kino Bio Oko alebo Národní galerie, štvrť spríjemňuje aj blízkosť Letenských sadů a Stromovky.

Podlahová plocha 88,1 m2, pivnica 5,76 m2.

Byt je prenajatý za trhové nájomné do 10/2024.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    100769
  • Predajná cena
    Predané
  • Poplatky za služby
    4 950 Kč mesačne
  • Celková plocha
    88 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    D
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.