Byt, 3 izbový

Vkusne zrekonštruovaný, svetlý byt s 2 kúpeľňami a krásnym výhľadom na kostol Nejsvětější Trojice a bohatú zeleň sa nachádza na 4. poschodí elegantnej, pekne zrekonštruovanej pavlačovej budovy s moderným výťahom v Prahe 5 na Smíchove v blízkosti pešej zóny Anděl. Jednotka sa prenajíma za trhové nájomné do 31. marca 2025.

Dispozične pozostáva z rohovej, juhozápadne orientovanej obývacej izby prepojenej s kuchyňou a jedálňou, hlavnej spálne s vlastnou kúpeľňou (sprchovací kút, bidet, toaleta) s oknami do tichej bočnej ulice, druhej spálne/kancelárie, kúpeľne (sprchovací kút, toaleta s bidetovou sprškou) a vstupnej chodby.

Byt bol v roku 2019 kompletne zrekonštruovaný (rovnako ako celý dom), je výborne odhlučnený a ponúka sa plne zariadený. Interiér zútulňujú drevené podlahy a špaletové okná. Vstupné dvere sú bezpečnostné s videotelefónom, dom je navyše strážený kamerovým systémom. Byt poskytuje dostatok úložného priestoru, v kuchyni sú zabudované spotrebiče vrátane indukčnej varnej dosky či chladničky na víno. Podlahy v kúpeľniach sú vyhrievané. K jednotke prislúcha pivnica, za poplatok je možné poskytnúť vonkajšie parkovacie miesto vo dvore susedného domu.

V bezprostrednej blízkosti funguje všetko, čo potrebujete, hneď vedľa domu je zastávka električky, odkiaľ sa za 3 minúty dostanete na stanicu metra Anděl. Pár krokov od domu sa nachádza základná škola, neďaleko Francúzske lýceum, lokalitu spríjemňujú upravené parky Bertramka, Sacré Coeur či záhrada Kinských

Podlahová plocha 79,6 m2, pivnica 2,5 m2.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    102576
  • Predajná cena
    Predané
  • Celková plocha
    80 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    B
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.