Byt, 4 izbový

Veľmi priestranný byt vo výbornom stave sa nachádza na 5. poschodí atraktívnej budovy Palác Dlouhá s výťahom, 24-hodinovou recepciou a podzemnou garážou, kde je pre byt vyhradené 1 parkovacie miesto. V úplnom centre metropoly v blízkosti náměstí Republiky a Staroměstského náměstí.

Dispozícia bytu s orientáciou na východ a západ ponúka takmer 50-metrovú obývaciu izbu s kuchyňou, hlavnú spálňu so šatníkom a vlastnou kúpeľňou, ďalšie 2 spálne, centrálnu kúpeľňu, samostatnú toaletu, šatník a veľkorysú vstupnú halu. 

Jednotka bola zrekonštruovaná v roku 2020 a odvtedy sa nepoužívala. Okná sú zrekonštruované, podlahy sú parketové v klasickom stromovom vzore, výška stropu je 2,873 m. Kuchyňa je vybavená vstavanými spotrebičmi Electrolux a Brandt, v byte sú aj vstavané skrine. Interiérové dvere sú z masívu s drevenými zárubňami, vstupné dvere sú drevené bezpečnostné. Celková rekonštrukcia domu prebehla v roku 2014. Obyvatelia môžu využívať miestnosť na bicykle a recepciu 24/7, parkovanie je zabezpečené v automatickom zakladači

Výborná lokalita na Dlouhé třídě s množstvom reštaurácií a obchodov, ale aj s divadlom a galériou, priamo v budove sa nachádza gurmánska pasáž s ponukou kvalitných jedál a nápojov. Školy všetkých stupňov, poliklinika a lekárne sú v krátkej pešej vzdialenosti. Výborné dopravné spojenie zabezpečuje množstvo električkových liniek a stanice metra linky B Náměstí Republiky a linky A Staroměstská, v blízkosti je aj Masarykovo nádraží. Okolie spríjemňujú záhrady Anežského kláštora a park Lannova s detským ihriskom, prechádzkou cez most sa dostanete do Letenských sadů

Podlahová plocha 148,80 m2.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    103398
  • Predajná cena
    Predané
  • Poplatky za služby
    1 220 Kč mesačne
  • Celková plocha
    148 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.