Byt, 4 izbový

Berwick Street, Londýn W1F
Juhovýchodne orientovaný trojizbový mezonetový penthouse s výnimočnými terasami, moderným usporiadaním a svetlým otvoreným priestorom vytvárajúcim príjemnú atmosféru v srdci štvrte Soho, známej ako jedno z najkreatívnejších miest Londýna. Penthouse je súčasťou novopostavenej nízkopodlažnej budovy s výťahom a ponúka luxusné komfortné bývanie ideálne pre tých, ktorí hľadajú štýlový domov v centre diania.

Penthouse má 3 spálne, 3 kúpeľne a moderný otvorený priestor spájajúci kuchyňu, obývaciu izbu a jedáleň. Otvorený priestor je obklopený veľkou terasou, druhá terasa sa nachádza na hornom poschodí. Obe terasy ponúkajú nádherný výhľad

K vybaveniu patria kvalitné mramorové kúpeľne, priestranné šatníky, plne vybavená kuchyňa a veľké okná. Podlahy sú vyrobené z moderných materiálov, ktoré dodávajú interiéru luxusný vzhľad. 

Soho je živá časť Londýna, ktorá je plná kultúrneho bohatstva a ponúka blízkosť renomovaných reštaurácií, butikov a umeleckej scény. V oblasti sú k dispozícii stanice metra, ktoré umožňujú ľahký prístup do iných častí Londýna. Táto lokalita je skvelou voľbou pre tých, ktorí hľadajú pohodlné bývanie v pulzujúcom centre mesta.

Podlahová plocha 146 m2 + terasy. 

Nájom na 100 rokov.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    103465
  • Predajná cena
    5 598 880 €
  • Celková plocha
    146 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Londýn

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.