Byt, 3 izbový

Nový svetlý byt s privátnou terasou, parkovaním a možnosťou využívať spoločnú záhradu je súčasťou nadstavby komorného bytového domu stojaceho v tradičnej rezidenčnej štvrti Praha 10 - Strašnice so všetkou infraštruktúrou.

Plocha bytu v 3., poslednom poschodí je rozdelená na obývaciu izbu s nadväzujúcou kuchyňou, dve spálne, kúpeľňu (s walk-in sprchovacím kútom a prípojkou na práčku), samostatnú toaletu a vstupnú chodbu. Z obývacej izby aj menšej spálne vedie vstup na priestrannú terasu.

K vysokému štandardu patria drevené okná s trojsklami, olejovaná dubová podlaha (možnosť výberu zo 4 farebných prevedení), bezpečnostné protipožiarne vstupné dvere s hlukovou izoláciou, interiérové ​​dvere obložkové s kovaním M&T Burak v matnom nikle, umývadlo a toaleta Villeroy & Boch, kúpeľňový radiátor ISAN , veľkoformátové obklady a dlažba Argenta Kenzo a Unique Travertine Minimal alebo Ribesalbes Ocean, protišmyková dlažba na terase, koncové prvky elektro značky Legrand. Štandard zahŕňa aj prípravu na klimatizáciu a vonkajšie žalúzie, podlahové vykurovanie v celom byte zaistí plynový kotol. V cene bytu je zahrnuté 1 parkovacie státie na pozemku a pivničné kóje, obyvateľom bude k dispozícii spoločná záhrada. Tehlová budova z 20./30. rokov 20. storočia s 12 bytovými jednotkami je po rekonštrukcii spoločných priestorov, výťah tu nie je.

Výhodná poloha v bočnej ulici neďaleko električkovej zastávky Solidarita, cca 15 minút chôdze od stanice metra Strašnická. V blízkom okolí fungujú škôlky a školy, reštaurácie, pošta, obchody aj lekárske služby, oblasť spríjemňuje množstvo zelených plôch v záhradách a upravených parkoch.

Podlahová plocha 63,8 m2, terasa 15,9 m2.

Zahájenie výstavby máj/jún r. 2024, predpokladaný termín dokončenia koniec r.2024/začiatok r. 2025.
Vizualizácie majú informatívny charakter.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    104572
  • Predajná cena
    500 099 €
  • Podlahová plocha
    64 m²
  • Terasa
    16 m²
  • Celková plocha
    80 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    B
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Hlavné mesto Praha

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.