Slnečný byt panoramatickým výhľadom

Priestranný slnečný byt s panoramatickým výhľadom na mesto, terasou a veľkorysým šatníkom sa nachádza vo vyhľadávanej časti Bratislavy Koliba. Byt sídli na 1. vyvýšenom podlaží zo štyroch v prestížnom rezidenčnom projekte a chránenom uzavretom areáli s orientáciou na juhovýchod.
 
 

Celková výmera úžitkovej plochy je 150 m2, z toho 120 m2 tvorí podlahová plocha bytu, 21 m2 zastrešená terasa a 6 m2 loggia. Otvorenú dispozíciu dennej časti bytu tvorí velkorysá obývačka s výstupom na terasu a kuchyňa. Byt ďalej disponuje master bedroom s výstupom na logiu, ďalšími 2 spáľňami, 2 kúpeľňami, ďalšou samostatatnou toaletou, šatníkom a priestorom práčovne.
K bytu prislúcha pivnica v technickom podlaží s rozlohou 2,5 m2 a 2 garážové stojiská pri sebe v podzemnej garáži. Cena za jedno garážové stojisko je 30 000 EUR.

Štandard interiéru zahŕňa nórske hliníkové okná, vchodové dvere SAPELI, drevené parkety od Parkett Designer alebo kúpeľne s vybavením od Villeroy & Boch a Domoss. Dizajnovo navrhnutý exteriér bytového domu je upravený funkčnými prvkami ako horizontálne zalomené rímsy, ktoré zabezpečujú v letnom období prirodzené tienenie, rozsiahla plocha vyčlenená pre zeleň, či uzavreté detské ihrisko. Celý komplex bytových domov je strážený kamerovým systémom.

Mestská časť Koliba je nepochybne jednou z najprestížnejších častí Bratislavy. Snúbi sa tu kombinácia blízkosti centra mesta, dobre rozvinutej infraštruktúry v okolí a zároveň bývania v tesnom kontakte s prírodou s dych vyrážajúcimi výhľadmi. V bezprostrednej blízkosti sa nachádza súkromná anglická škôlka, či križovatka Jeséniová a Podkolibská ulica so zastávkami MHD. Vzdialenosť do centra mesta je mnenej ako 10 minút, k hlavnej vlakovej stanici 5 minút autom.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    105090
  • Predajná cena
    Cena na vyžiadanie
  • Podlahová plocha
    120 m²
  • Terasa
    21 m²
  • Loggia
    6 m²
  • Celková plocha
    150 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    3 m²
  • PENB
    A
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Bratislavský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.