Byt, 3 izbový

Nadštandardne vybavený byt s terasou a výhľadom na hrad, klimatizáciou či parkovaním priamo pred domom. Byt je situovaný na najvyššom poschodí novostavby bytového domu s výťahom v prestížnej lokalite historického centra Bratislavy na Dunajskej ulici. 

Dispozíciu bytu otvára vstupná chodba so šatníkom a samostatnou toaletou. Priestor následne prechádza do vzdušnej obývacej izby s jedálenským kútom a priamym výstupom na terasu s výhľadom. V byte sa ďalej nachádza samostatná kuchyňa vybavená kamennou pracovnou doskou, spálňa so šatníkom a výstupom na terasu, pracovňa, či veľkorysá kúpeľňa. 
 
Štandard bytu zahŕňa hliníkové okná s trojitým zasklením a vonkajšími hliníkovými žalúziami, veľkoplošné drevené parkety a keramickú dlažbu, klimatizáciu, vykurovanie vlastným plynovým kotlom Viessman cez panelové radiátory a teplovzdušné konvektory, inteligentné ovládanie domácnosti, či ozvučenie Bang & Olufsen.
Byt je zariadený kvalitným vybavením ako nábytok značky Tonin Casa, sanita Villeroy & Boch či práčka AEG. Kuchyňa je vybavená americkou chladničkou, vstavanou mikrovlnnou rúrou i umývačkou riadu. 
V dome je výťah. Rezidenčné parkovanie možné priamo pred domom, alebo prenájom v garáži v budove oproti.
 
Atraktívna lokalita Starého Mesta v blízkosti nábrežia Dunaja, Hviezdoslavovho námestia a historickej budovy Slovenského národného divadla. Občianska vybavenosť na dosah ruky, ako aj rýchle napojenie na všetky spoje MHD či na hlavné cestné ťahy.

Interiér 97 m2, terasa 17 m2

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    105956
  • Predajná cena
    639 000 €
  • Podlahová plocha
    97 m²
  • Terasa
    17 m²
  • Celková plocha
    114 m²
  • Parkovanie
    250€/mes.
  • Pivnica
    -
  • PENB
    A
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Bratislavský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.