Byt, 4+kk

Vzdušný 4-izbový byt v prestížnom projekte Eurovea Riverside na nábreží Dunaja ponúka komfortné bývanie s terasou a ničím nerušeným výhľadom na rieku. K bytu prislúcha priestranná pivničná kobka a parkovacie státia v suteréne domu. 

Dispozíciu bytu otvára priestranná vstupná chodba s dostatkom miesta pre úložné priestory. Dennú časť tvorí vzdušná obývacia miestnosť s predprípravou pre kuchyňu s východom na terasu s nádherným výhľadom na Dunaj. Druhá časť bytu - nočná časť pozostáva z troch spální, pričom každá z nim disponuje výstupom na terasu orientovanú do tichého vnútrobloku. Hlavná spálňa disponuje taktiež ensuite kúpeľňou s prípravou pre sprchový kút a toaletu. V byte sa ďalej nachádza ďalšia kúpeľňa s prípravou pre vaňu a toaletu, samostatný šatník a hosťovská toaleta na chodbe. 
 
Byt sa predáva v stave holobytu. Štandard zahŕňa bezpečnostné protipožiarne dvere, hliníkové okna s trojsklom, rekuperáciu, video vrátnik, reguláciu kúrenia a chladenia v každej miestnosti, či rozvody pre internet a TV v každej izbe. Byt sa nachádza na 3.poschodí bytového domu s výťahom
 
K bytu je možné prikúpiť pivničnú kobku a až 4 parkovacie státia v garáži domu. 
 
Obľúbená rezidenčná lokalita v blízkosti centra mesta poskytuje všetku občiansku vybavenosť vrátane vzdelávacích a zdravotníckych zariadení a bohaté možnosti športového vyžitia ako i rýchlu dostupnosť autom aj MHD. Priamo v projekte sú suchou nohou k dispozícii všetky druhy obchodov, bio potravín, supermarket, fitness centrum, masáže, kiná, obľúbené reštaurácie, kaviarne a iné. Príjemná lokalita s pešou dostupnosťou do historického centra mesta poskytuje nezameniteľné večerné prechádzky na obľúbenej Dunajskej promenáde.

Interiér 141 m2, terasa 36 m2, loggia 18 m2, pivničná kobka 8 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    106280
  • Predajná cena
    Cena na vyžiadanie
  • Podlahová plocha
    141 m²
  • Terasa
    36 m²
  • Loggia
    18 m²
  • Celková plocha
    202 m²
  • Parkovanie
    4 x parkovcie státie v garáži
  • Pivnica
    8 m²
  • PENB
    A
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Bratislavský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.