Byt, 3 izbový

Klimatizovaný byt 3+kk s dvoma balkónmi a výhľadom na gotický kostol sv. Jakuba je situovaný na 5. podlaží bytového domu zo začiatku 20. storočia s bohato zdobenou fasádou, ktorý tvorí dominantu Jakubského námestia v samom srdci brnenskej metropoly.

Dispozíciu tvorí veľká vstupná hala s oddeleným šatníkom, kuchyňa s jedálňou, špajzou a prístupom na balkón, ďalej svetlá južne orientovaná obývacia izba, kúpeľňa a 2 spálne: jedna s arkierovým oknom, druhá s priestranným balkónom do vnútrobloku.

Interiér bol pred niekoľkými rokmi citlivo zrekonštruovaný s osobitným ohľadom na zachovanie pôvodných prvkov a materiálov: repasované boli špaletové okná, drevené parkety alebo klasické obloženie. Zároveň však bolo myslené na dostatočný komfort, preto je tu klimatizácia a vykurovaná podlaha. V kúpeľni i kuchyni je prémiové vybavenie, nábytkové kusy vrátane priestranných vstavaných skríň alebo knižnice boli vyrábané na mieru. Budova v slohu od architekta Maximiliána Montera je dobre udržiavaná. V niektorom z neďalekých garážových domov je možnosť prenájmu či zakúpenia parkovacieho státia. Je tiež možné zaistiť rezidenčné parkovacie povolenie, na základe ktorého možno parkovať na voľných miestach na ulici.

V suteréne domu funguje kaviareň, v susedstve Divadlo Bolka Polívku. Námestie prezývané "Jakubák" je miestom s jedinečnou energiou a atmosférou, ktorú si možno užívať v niektorom z priľahlých podnikov. Každoročne sa tu v lete organizuje kultúrny festival. Miesto je skvele dostupné hromadnou dopravou, občianska vybavenosť vrátane materskej a základnej školy je však aj v pešej vzdialenosti. V neďalekom okolí sa nachádza Janáčkovo divadlo a niekoľko parkov vrátane podhradia Špilberku.

Interiér 105 m2, balkóny 4,94 m2 + 2,16 m2.

Byt bude k dispozícii od mája 2021.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    25065
  • Predajná cena
    Predané
  • Podlahová plocha
    105 m²
  • Balkón
    7 m²
  • Celková plocha
    112 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.