Byt, 4 izbový

„Medzi tým, čo chceme a čo musíme, sa utvára celý náš život.“ Karel Čapek. Spisovatelia, architekti, kvalitní žurnalisti, umeleckí kritici, tí ovplyvňovali prvorepublikové dianie vrátane výstavby. Aj preto vzniklo toľko krásnych nadčasových stavieb. Miest, kde sa nielen dobre býva, ale aj žije.

Dispozícia priestranného bytu na 2. podlaží poskytuje veľkorysú západne orientovanú obývaciu izbu s otvorenou kuchyňou a jedálňou, hlavnú spálňu s šatníkom a svetlou kúpeľňou, 2. spálňu s vlastným šatníkom, priestrannú vstupnú halu a chodbu, komoru, technickú miestnosť, kúpeľňu a samostatnú toaletu. Jednoduchou úpravou pomocou pridania priečky je možné dispozíciu zmeniť na 4+kk (viď plánik).

K štandardu patria dubové masívne parkety (v úprave voskový olej), veľkoformátové drevené okná s akusticko-izolačnými trojsklami a predokennými elektricky ovládanými roletami, nadštandardne vysoké interiérové ​​dvere, vstupné bezpečnostné dvere (trieda 3), systém riadeného vetrania s rekuperačnou jednotkou, sanita Roca, Aquatek alebo príprava na inteligentný systém. K jednotke prislúcha pivnica, garážové státia sú za príplatok. Výnimočný energeticky úsporný bytový dom s recepciou, výťahom, kamerovým systémom a zabezpečením je úplne bezbariérový.

Vinohrady. Secesné i novšie nájomné vily na jednej strane, noblesné vily na strane druhej. Lokalita, kde žilo mnoho významných prvorepublikových osobností vrátane bratov Čapkov. Kolónia slobody. Rozsiahle zelené plochy pre relaxáciu Grébovka a Riegrove sady a dokonalá infraštruktúra vrátane hustej siete mestskej dopravy. V pešom dosahu niekoľko materských a základných škôl, klasické divadlo, reštaurácie, kaviarne a trendy bistra, množstvo malých obchodíkov aj veľké nákupné centrum, farmárske trhy na námestí Jiřího z Poděbrad. Centrum je metrom a električkou vzdialené len pár minút jazdy.

Plošná výmera 172,7 m2. Fotografie pochádzajú zo vzorového bytu projektu.

Pre ďalšie jednotky v projekte a viac informácií kontaktujte našu kanceláriu.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    29319
  • Predajná cena
    Nie je k dispozícii
  • Celková plocha
    173 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    B
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.