Byt, 4 izbový

Prvotriedny bezbariérový byt s balkónom je súčasťou novo vznikajúceho komorného viladomu Na Petřinách 7 v obľúbenej časti Prahy 6 Břevnov len kúsok od Ořechovky. Skvelé spojenie električkou aj metrom, rýchly dosah centra aj letiska, všetka občianska vybavenosť a blízkosť zelene a športového vyžitia. Dokončenie je plánované na jar 2020.

Dispozíciu bytu na 1. poschodí bude tvoriť juhovýchodne orientovaný obyývací priestor s kuchyňou a jedálňou, ďalej hlavná spálňa, 2. spálňa, pracovňa, 2 kúpeľne, vstupná hala, šatňa, samostatná toaleta a komora. Obývacia izba bude mať vstup na balkón.

Pocit voľného priestoru a dostatku vzduchu umocní takmer trojmetrová výška stropov a veľkoplošné okná "od podlahy k stropu". K vysokému štandardu budú patriť dubové podlahy, podlahové vykurovanie, veľkoformátová dlažba, povrch balkóna z tropického dreva, bezfalcové dvere, príprava na klimatizáciu, špičkové sanitárne vybavenie alebo bezpečnostné vstupné dvere (trieda 3). K bytu je možné prikúpiť veľkú pivničnú kóju a až 2 garážové státia (teraz podľa vlastného výberu). Obyvateľom je k dispozícii spoločná záhrada s miestom pre grilovanie, relaxačnými zónami alebo pieskoviskom, navrhnutá vyhláseným ateliérom záhradnej architektúry Flera.

V pešom dosahu sú kompletná občianska vybavenosť vrátane pošty, jaslí, materskej a základnej školy aj gymnázia rovnako ako zastávka električky a stanice metra linky A. Neďaleko je tiež poliklinika a nemocnica. Možnosti aktívneho odpočinku poskytuje neďaleká Ladronka a Obora Hviezda, tenisové kurty alebo pár minút jazdy vzdialený zimný štadión. K prechádzkam láka pokojná Břevnovská kláštorná záhrada. Pohodlie tunajšieho života zvyšujú tiež nákupné možnosti od malých farmárskych obchodíkov a pekárstvo po samoobsluhy a supermarkety.

Podlahová plocha podľa NOZ 115 m2, interiér 105,07 m2, balkón 10,75 m2.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    30072
  • Predajná cena
    Predané
  • Podlahová plocha
    115 m²
  • Balkón
    11 m²
  • Celková plocha
    126 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    B
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.