Byt, 4 izbový

Klasický byt s vysokými stropmi, veľkými oknami a krásnym výhľadom až do Parížskej ulice je umiestnený na 5. podlaží secesného domu z roku 1911 po kompletnej rekonštrukcii. Lukratívna adresa priamo v centre, v štvrti Josefov - bývalom Židovskom meste, a napriek tomu mimo hlavných turistických tepien.

Z veľkej vstupnej haly bytu vedú vstupy do všetkých miestností: obývacej izby, 3 spální, kuchyne s jedálňou, kúpeľne, špajze a na samostatnú toaletu. Kuchyňa a 1 spálňa sú orientované na juhozápad do tichého vnútrobloku, ďalšie izby majú okná s výhľadom na luxusnú Parížsku triedu lemovanú stromoradím.

V byte s vysokými stropmi sú zachované pôvodné parkety a kazetové dvere z masívu. Interiér je udržiavaný, vyžaduje však rekonštrukciu. Okná sú špaletové (výmena cca pred 10 rokmi). Kuchynská linka je vybavená vstavanými spotrebičmi (sporák plynový). Byt je prístupný výťahom s výstupom priamo oproti bytu. K jednotke prislúcha novo zrekonštruovaná pivnica. Blok domov od architekta Antonína Engela tvorí uzavretý dvor, kde je obyvateľom k dispozícii upravená záhrada s posedením. Vlastníci bytov majú podiel na výnose z prenájmu kancelárií.

Lokalita ponúka skvelú dostupnosť električkami, metrom aj autobusmi a veľký výber reštaurácií či kaviarní. Električková zastávka je 100 metrov od domu, autobusová len o kúsok ďalej, stanica metra linky A Staroměstská 5 minút chôdze. V pešom dosahu stojí mnoho architektonických pamiatok, najmä synagóg a kostolov, a kultúrnych inštitúcií - napríklad Rudolfinum. Neďaleko je tiež materská a základná škola, konzervatórium alebo univerzita.

Interiér 143,6 m2, pivnica 9,5 m2.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    32022
  • Predajná cena
    Predané
  • Celková plocha
    144 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.