Byt, 2 izbový

Jedinečný, východne orientovaný byt po nákladnej rekonštrukcii, ktorá dodala interiéru svieži vzhľad, zachovala pôvodné architektonické prvky a zaistila komfort pomocou moderných technológií, je umiestnený na 3. podlaží rohového činžiaku z počiatku minulého storočia. Kráľovské Vinohrady sú vyhľadávanou lokalitou s kvalitnými službami, mnohými parkmi a rýchlym dosahom centra.

Dispozíciu tvorí obývacia izba s otvorenou kuchyňou a s jedálňou, spálňa, kúpeľňa a vstupná hala s priestorom na práčku.

V interiéri s vysokými stropmi boli použité nadštandardné materiály a moderné technológie: inteligentný systém vykurovania Honeywell s ovládaním cez smartphone, vstavané skrine so zabudovaným osvetlením, sanita Villeroy & Boch a Hansgrohe (termostatické batérie), dubové parkety I. šarže, talianske obklady a zliata protišmyková dlažba alebo maľby najkvalitnejšími britskými farbami Farrow & Ball. Kuchynská linka na mieru má vstavané spotrebiče Bosch a žulovú dosku Bianco Sardo. Okná sú drevené špaletové s trojsklami. Byt sa predáva vrátane kompletného vybavenia vyobrazeného na fotografiách.

Žiadaná lokalita ponúka výbornú dopravnú dostupnosť, cesta do centra z blízkej električkovej zastávky a stanice metra Jiřího z Poděbrad trvá 5 minút. Rovnomenné námestie je obklopené kvalitnými reštauráciami, kaviarňami, bistrami a pekárstvami, pravidelne sa tu ponúkajú farmárske produkty. Na mieste sa nachádza kompletná občianska vybavenosť: škôlky, školy, obchody, lekárne, pošta alebo obchodno-zábavné centrum. Krátkou prechádzkou možno dôjsť do rozľahlých Riegrových sadov so záhradnou reštauráciou a športovým centrom, kde je aj krytý bazén.

Interiér 53 m2.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    32352
  • Predajná cena
    Predané
  • Poplatky za služby
    1 482 Kč mesačne
  • Celková plocha
    53 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.