Byt, 3 izbový

Štandard luxusných apartmánov svetových metropol, balkón s výhľadom na Týnsky chrám, prestížne lokalita. Klimatizovaný byt sa nachádza v dome stojacom v samom srdci Starého Mesta na Dlouhé triede, ktorej história siaha až do r. 1310 a dnes je vyhľadávaná najmä milovníkmi dobrého jedla a módy.

Miestom pre príjemné stretávanie rodiny aj priateľov je priestranná (65 m2) obývacia izba s otvorenou kuchyňou a jedálňou. Kľud pre odpočinok poskytujú 2 spálne, jedna s juhovýchodne orientovaným balkónom. Obe spálne majú vlastnú kúpeľňu, pri vstupnej haly je samostatná toaleta.

Útulný interiér zaujme na prvý pohľad kvalitou starostlivo vybraných materiálov. Podlahy sú dubové rovnako ako obloženie, kúpeľne zdobí stierka, veľkoformátové slim obklady Del Conca Boutique Armani a sanitárne zariadenia Alape, Duravit, Paffoni, Kaldewei alebo Hüppe. Kuchynská linka je vybavená vstavanými spotrebičmi Bora a AEG a pracovnou doskou aj obkladom z bračského vápenca. Nábytok je vyrobený na mieru alebo vybraný v showroome Konsepti, zdobí ho ručne vyrábané úchytky Baccman & Berglund. Dizajnové svietidlá sú značiek Moooi, Foscarini a Modular. Optimálnu teplotu aj v horúcich dňoch zabezpečuje klimatizácia Toshiba.

Historická budova stojí neďaleko evanjelického kostola U Salvátora, katolíckeho sv. Ducha i Španielskej synagógy, v blízkosti Staromestského námestia a Parížskej triedy. Okolie ponúka pestrú paletu reštaurácií všetkých možných chutí, obchody vrátane butikov zvučných svetových i českých mien, ale aj školy všetkých stupňov alebo lekárskej služby. Miesto je ľahko dostupné metrom aj električkou. Možnosť príjemnej relaxácie v zeleni poskytuje neďaleká záhrada Za svätyňami u Anežského kláštora.

Interiér 122,1 m2, pivničné kóje.

Okrem bežných prehliadok nehnuteľností ponúkame tiež videoprehliadky v reálnom čase cez WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype apod.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    35032
  • Predajná cena
    Predané
  • Celková plocha
    122 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.