Byt, 3 izbový

Nový svetlý mezonet vo vysokom štandarde s krásnym výhľadom do širokého okolia sa nachádza na 6. podlaží rohového historického domu. Budova stojí v atraktívnej štvrti Vinohrady na križovatke ulíc Šafaříkova a Jana Masaryka v blízkosti parkov Folimanka a Grébovka.

Vstupnú úroveň tvorí obývacia izba s prípravou na kuchyňu, oddelené toalety a predsieň. V podkroví sú 2 spálne, galéria a kúpeľňa.

K štandardu vybavenia patria drevené podlahy, v kúpeľni keramická dlažba, priečky s akustickou izoláciou, nové drevené špaletové okná smerom do ulice, hliníkové francúzske okná s izolačným bezpečnostným trojsklom s UV filtrom do vnútrobloku, drevené strešné okná Velux s elektricky ovládanými žalúziami, vstupné bezpečnostné dvere Next, interiérové ​​dvere Sapeli, sanitárne zariadenia Grohe, rekuperačná jednotka Atrea Duplex s možnosťou dohrievanie a ochladzovanie vzduchu, rozvody pre príjem TV a internetu, zabezpečovací systém Jablotron a požiarnej zabezpečovací systém. Podkrovný byt je riešený ako nízkoenergetický, v rámci rekonštrukcie domu bol vybudovaný nový výťah a plynová kotolňa zaisťujúca centrálne vykurovanie. Parkovanie pred domom v zóne pre rezidentov.

V bezprostrednom okolí funguje množstvo reštaurácií a kaviarní, školy od materských po gymnázium, predajne potravín aj ďalšie obchody a služby. Električková zastávka je vzdialená 5 minút chôdze, v pešom dosahu je tiež stanica metra I. P. Pavlova alebo Náměstí Míru. Lokalitu skrášľujú upravené parky, z ktorých najväčší je Grébovka s mnohými romantickými chodníkmi. Športové vyžitie ponúka park Folimanka.

Interiér 83 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    35780
  • Predajná cena
    Predané
  • Celková plocha
    83 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    -
  • PENB
    B
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.