Byt, 4 izbový

Moderný klimatizovaný tichý byt s praktickou dispozíciou a množstvom úložných priestorov, dizajnovým interiérom, materiály vo vysokej kvalite, 3 terasami a výhľadom do čerešňového sadu leží na najvyššom podlaží 5-poschodového domu s podzemnou garážou a výťahom v oceňovanej rezidencii Zelené mesto, v krajnej ulici priamo u detského ihrisko a parku.

Smerom na juhovýchod je umiestnená obývacia izba s otvorenou kuchyňou a slnečnou terasou. Ďalej je tu hlavná spálňa s en-suite kúpeľňou (sprcha, WC, bidet) a balkónom, ďalšie 2 spálne - z toho jedna s balkónom, druhá s francúzskym oknom s nerušeným výhľadom do sadu, centrálna kúpeľňa (vaňa, sprchovací kút), šatník, samostatná toaleta, komora s prípojkou na práčku a sušičku, zádverie a chodba.

Interiér vytvoril v r. 2013 známy brnenský architekt Radko Kvet. Na bezprahových podlahách je olejované dubové drevo, ktoré bolo v kombinácii s lakovaným drevom použité i na zabudovateľný nábytok. Zároveň je podlaha v byte špeciálne odhlučnená a je tu tiež podlahové vykurovanie v kúpeľniach. Veľkoformátové eurookná majú dvojsklá a vonkajšie žalúzie. Súčasťou vybavenia je ďalej klimatizácia skrytá v podhľade, betónová stierka na stenách a predsadená TV stena s ambientným osvetlením, zabudovaný sound systém v obývacej izbe (príprava tiež na terase), veľká automatická markíza nad terasou alebo vstupné dvere s vysokým stupňom zabezpečenia. Kuchynskú linku značky Schiller s prvotriednymi spotrebičmi Siemens ozvláštňuje pôvodná reštaurovaná lekáreň z roku 1920. Priestor bol využitý na maximum, po celom byte sú vybudované dômyselné úložné priestory. Vykurovanie centrálne. Kúpna cena zahŕňa 2 veľké garážové státie, pivnicu a vyobrazený nábytok.

Rezidenčný komplex Zelené mesto sa rozkladá na rozhraní Prahy 3 a 9, v mieste s kompletnou občianskou vybavenosťou, ľahkou dopravnou dostupnosťou a dosahom parkov. Kúsok od domu je supermarket, v blízkosti funguje pošta, poliklinika, obchody, niekoľko materských a základných škôl, Metropolitná univerzita a niekoľko športovísk, v rýchlom dosahu je športová hala, sokolovňa, tenisové kurty alebo plavecký bazén. 5 minút jazdy autobusom je vzdialená stanica metra Vysočanská, električkou sa dá pohodlne dostať bez prestupu až do centra. Možnosť príjemných prechádzok ponúka vrch Třešňovka a ďalšie parky v okolí, kam je možné dôjsť na bicykli po cykloceste.

Podlahová plocha 132,28 m2, terasy a balkóny 26,54 m2, 6,57 m2, 4,52 m2, pivnica 2,57 m2.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    36183
  • Predajná cena
    Predané
  • Podlahová plocha
    132 m²
  • Terasa
    39 m²
  • Celková plocha
    171 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.