Byt, 3 izbový

Slnečný byt s lodžiou ktorá ponúka výhľady do všetkých svetových strán, s priamym vstupom z výťahu a s veľkým garážovým státím. Moderný byt je súčasťou prémiovej rezidenčnej budovy s iba 7 bytovými jednotkami, kde sa každý byt rozkladá samostatne v jednom podlaží, čím je zaručené dokonalé súkromie. Dom stojí pár krokov od OC Letňany a 3 minúty autobusom od stanice metra.

Praktické dispozičné usporiadanie bytu v 7. nadpodlaží ponúka obývaciu izbu s kuchyňou, 2 spálne, kúpeľňu (vaňa, 2 umývadlá, WC, prípojka na práčku), samostatnú toaletu a predsieň so vstupom do výťahu ovládaného čipom. Zo slnečnej lodžie prístupnej z obývacej izby sa otvára výhľad do širokého okolia.

K štandardu patria drevené okná s izolačnými trojsklami a elektricky ovládanými vonkajšími žalúziami v obývacej izbe a interiérovými žalúziami v spálňach, kvalitná švajčiarska laminátová podlaha Kronoswiss a podlahové vykurovanie s možnosťou regulácie v každej miestnosti. Kuchyňa je plne vybavená vstavanými spotrebičmi Beko a chladničkou Samsung. Súčasťou zariadenia sú aj vstavané skrine. Kúpna cena zahŕňa veľké garážové státie a nadväzujúce pivničné kóje.

Hneď pri dome funguje materská a základná škola, športoviská s tenisovými kurtmi alebo predajňa s farmárskymi výrobkami. Iba 5 minút chôdze od domu sa nachádza obchodno-zábavné centrum, aquapark aj zimný štadión. Priamo pred domom je zástavka autobusu, ktorým je možné behom chvíľky dôjsť k stanici metra Letňany. V okolí domu je plno detských ihrísk, zelených plôch aj psia lúka.

Interiér 91 m2, lodžia 2,8 m2, pivnica 3,3 m2.

Okrem bežných prehliadok nehnuteľností ponúkame aj videoprehliadky v reálnom čase cez WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype atď.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    37088
  • Predajná cena
    Predané
  • Podlahová plocha
    91 m²
  • Loggia
    3 m²
  • Celková plocha
    94 m²
  • Parkovanie
    Veľké garážové státie
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    B
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.