Byt, 4 izbový

Novostavba bytu vo vyššom štandarde, s veľkým balkónom a možnosťou prikúpenia parkovacieho státia práve vzniká v prémiovom projekte Berlita na pokojnom mieste v centre mesta Beroun neďaleko hlavného námestia i parkov, len pár minút jazdy autom či hromadnou dopravou od Prahy. K nasťahovaniu v polovici r. 2022.

Premyslenú dispozíciu jednotky na 2. podlaží tvorí obývacia izba s prípravou na kuchynskú linku a s presklenou stenou na južne orientovaný balkón s výhľadom do parčíku, ďalej 3 spálne, kúpeľňa, samostatná toaleta, veľká vstupná chodba a komora.

K štandardu vybavenia bude patriť plávajúca laminátová podlaha, veľkoformátové plastové okná s izolačným trojsklom, zvýšenou protihlukovou izoláciou a prípravou na predokenné žalúzie, rekuperačná jednotka pre zaistenie čistého vzduchu, protipožiarne bezpečnostné vstupné dvere (tr. 4), domový videotelefón. Rozvod tepla bude centrálny. Podmienkou predaja bytu je kúpa parkovacieho státia (za príplatok).

Projekt vhodný pre rodiny s deťmi ponúka bývanie v príjemnej pokojnej lokalite. V bezprostrednom okolí je zimný štadión, aquapark, krytý bazén, posilňovňa, futbalové ihrisko, tenisová hala, squash, bowling, cyklotrasy a ďalšie aktivity, v pohodlnom dosahu sú školy od materských po stredné, obchody vrátane supermarketu, Husovo námestie s tradičnými trhmi, lekáreň a ďalšie služby. Autobusová zastávka aj vlaková stanica, kde zastavujú spoje do Prahy, sú 9 minút chôdze od domu. Mesto je zo všetkých strán obklopené kopcami a lesmi, medzi obľúbené výletné ciele patrí hrad Karlštejn, Koněpruské jaskyne alebo okolie lomu Amerika. Vďaka strategickému umiestneniu na diaľnici D5 trvá cesta autom do Prahy iba pár minút, do Plzne cca 45 minút a na hranicu s Nemeckom necelú hodinu a pol.

Podlahová plocha podľa OZ 101,4 m2, interiér 94,40 m2, balkón 21,63 m2.

Pre ďalšie informácie navštívte stránku projektu www.berlita.cz.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    37271
  • Predajná cena
    Predané
  • Podlahová plocha
    101 m²
  • Balkón
    22 m²
  • Celková plocha
    123 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.