Byt, 3 izbový

Vznešené bývanie v nadštandardne poňatom developerskom projekte priamo pri námestí Mieru a v pešom dosahu Riegrových sadov, to ponúka byt s terasou do zeleného vnútrobloku. Nájomný dom vystaval na začiatku 20. storočia vršovický staviteľ Antonín Holeček, autor mnohých významných stavieb. Teraz budova prechádza kompletnou rekonštrukciou. Plánovaný termín kolaudácie júl 2021.

Vstupná úroveň bytu je na 6. podlaží, byt sa rozkladá na 7. podlaží. Dispozíciu tvorí priestranná obývacia izba s prípravou na kuchyňu, dve spálne, každá s en-suite kúpeľňou, samostatná toaleta a technická miestnosť. Všetky izby majú prístup na juhovýchodne orientovanú terasu smerujúcu do zelene kľudného vnútrobloku.

Projekt spočíva v dôkladnej kompletnej rekonštrukcii rešpektujúcej pôvodný architektov zámer, ktorý je však zároveň citlivo doplňovaný modernými prvkami. Použité sú prvotriedne materiály od popredných svetových výrobcov. Interiér bude dokončený v jednom zo štandardov podľa výberu klienta. Všetky štandardy zahŕňajú drevené špaletové okná, dubové parkety, dlažby a obklady Graniti Fiandre, kúpeľňové vybavenie Grohe a Laufen a lakované interiérové ​​dvere. Vykurovanie plynovým kotlom. K jednotke prislúcha pivničná kója.

Dom sa nachádza v noblesnej štvrti Vinohrady neďaleko Divadla na Vinohradoch. Okolie je plné kaviarní, bistier a reštaurácií, obchodov a prevádzok. Dobre prístupné miesto, blízko sú stanice metra linky A (Námestie Mieru a Múzeum) aj linky C (I. P. Pavlova). Vinohrady obklopuje niekoľko starostlivo udržiavaných parkov. Riegrovy sady sú takmer pri dome, prechádzkou možno dôjsť aj do parku Grébovka. Pešia cesta do centra zaberie iba pár minút.

Podlahová plocha 120 m2, terasa 22,8 m2, pivnica 3,7 m2. Fotografie pochádzajú zo vzorového bytu, vizualizácie sú ilustratívne.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    37615
  • Predajná cena
    Predané
  • Podlahová plocha
    120 m²
  • Terasa
    23 m²
  • Celková plocha
    143 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    E
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.