Byt, 3 izbový

Chcete mať svoj kúsok sveta na horách, o ktorý sa nie je potreba starať? Byť s rodinou uprostred prírody a užívať si spoločný čas, alebo si naplánovať víkend osamote k načerpaniu psychických síl? Zísť si ako prvý ráno zjazdovku, chodiť hodiny lesom, počúvať jeho zvuky a cítiť jeho vôňu, pozorovať zver v jej prirodzenom prostredí, zájsť do sauny, zaplávať si v bazéne, dať si pohárik v privátnom lobby? To všetko umožňuje komorný projekt s 10 privátnymi apartmánmi v najväčšom českom lyžiarskom rezorte s výhľadom na horu Sněžku. Predpokladaný termín dokončenia Q4/2023.

V projekte Apartmány Bramberk si nekupujete len apartmán. K vášmu odpočinku môžete využívať tiež moderný lounge s kuchynkou i samoobslužným barom, wellness s 15 metrov dlhým bazénom a vírivkou, relaxačnú zónu alebo preslnenú vyhrievanú terasu. Spolu s apartmánom získate bezproblémové parkovanie - 1 státie pri apartmáne a 1 garážové miesto priamo v Peci pod Sněžkou pri zjazdovke Javor, kde môžete zaparkovať nielen cez deň pri športe, ale aj večer, keď pôjdete na večeru do niektorej z vyhlásených reštaurácií. Získate tiež vlastnícky podiel ku kvitnúcim lúkam okolo objektu, zaručujúcim dokonalé súkromie, a tiež podiel na výnose zo 6 štúdií určených na komerčné použitie. Kompletný servis vrátane starostlivosti o vaše pohodlie (dovoz, nákupy, zabezpečenie palivového dreva, skipasu atď.) zabezpečí správca, a to aj v čase vašej neprítomnosti.

Vlastný dvojpodlažný apartmán ponúkne na vstupnom podlaží (v 1. PP) obývaciu izbu, kuchyňu s jedálňou, predsieň, toaletu a chodbu. Na poschodí sú 2 veľké spálne, kúpeľňa a miestnosť s prípravou na infrasaunu. Zo všetkých izieb je možné vstúpiť na jednu z južne orientovaných lodžií s krásnymi výhľadmi do lesov Krkonošského národného parku. Interiéry s nádychom neokázalého luxusu charakterizujú prírodné farby v tlmených tónoch. Štandard zahŕňa klimatizáciu s funkciou kúrenia, dubové schodisko, trojvrstvové dubové podlahy s možnosťou voľby z 3 farieb, veľkoplošné hliníkové okná a dvere na lodžiu s izolačnými trojsklami, vstupné drevené dvere s bezpečnostným zámkom, protipožiarnou ochranou a hydraulickým zatváračom, videotelefón, sanitu Villeroy & Boch a Kaldewei, vyhrievanie lodžie a krbové kachle (výber z 3 typov). Podľa želania klienta je možné vytvoriť interiér na mieru štúdiom Konsepti.

Budova s 2 výťahmi vzniká prestavbou architektonicky významného rekreačného strediska Štátnej banky československej zo 70. rokov 20. storočia od architekta Vladimíra Vokatého, spoluautora O2 arény. Súčasťou projektu sú rozsiahle pozemky garantujúce ochranu pred výstavbou v bezprostrednej blízkosti. Nové apartmány sa nachádzajú 200 metrov od vleku Hnedý Vrch a 1 km od vleku Javor. Priamo od domu je možné podnikať pešie túry vrátane výšľapu na Snežku. Cesta z Prahy do apartmánu zaberie okolo 135 minút, z Hradca Králové menej ako 90 minút.

Podlahová plocha 129,7 m2, lodžia 30,1 m2.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    38981
  • Predajná cena
    Predané
  • Podlahová plocha
    130 m²
  • Loggia
    30 m²
  • Celková plocha
    160 m²
  • Parkovanie
    2 parkovacie miesta
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.