Byt, 5 izbový

Novovznikajúci záhradný byt s interiérom v najvyššom štandarde, s vlastnou záhradou a 2 parkovacími miestami v nízkoenergetickom komornom viladome s iba 3 jednotkami. Táto unikátna nová budova s ​​výťahom, parkovaním a krásnymi výhľadmi je zasadená do tradičnej vilovej štvrti "starého" Braníka, ktorý si zachováva svoj genius loci a zároveň ponúka všetky služby k pohodlnému bývaniu. Termín dokončenia september 2021.

Dispozíciu jednotky rozkladajúcej sa po celej ploche prízemia (z ulice v úrovni 1. poschodia) tvorí päťdesiatmetrový obytný priestor s prípravou na otvorenú kuchyňu a s nadväzujúcou záhradnou terasou, ďalej 4 izby (o veľkosti od 14,6 m2 do 22,2 m2), kúpeľňa (s vaňou, sprchovacím kútom, 2 umývadlami a WC), technická miestnosť (s toaletou a prípojkou na práčku i sušičku), komora a veľká vstupná chodba sa dverami do všetkých miestností.

Exteriér aj interiér je navrhnutý v najvyššom štandarde, energetická náročnosť budovy bude A. K vybaveniu patria veľkoplošné hliníkové okná Schüco s izolačnými trojsklami, podlahové vykurovanie Rehau, príprava na klimatizáciu, bezfalcové vnútorné dvere, veľkoformátová dlažba a obklady Rivest Design, sanita Villeroy & Boch a Laufen. K bytu prislúcha garážové i vonkajšie státie, pivnica a privátna časť záhrady o veľkosti 205 m2 s prípravou na bazén. Celková rozloha pozemku je 1 140 m2, záhrada je riešená terasami tak, aby obyvatelia každej jednotky mali svoje dostatočné súkromie.

Viladom je súčasťou obľúbenej vilovej štvrti, kde funguje predajňa potravín, lekáreň, materská i základná škola, kaviarne, reštaurácie, ale aj divadlá - divadlo nového cirkusu a pantomímy Bravo! a Duncan centrum zamerané na tanec, ďaleko nie je ani Dobeška, domovská scéna divadla Sklep. Okolie ponúka množstvo športových aktivít, sú tu beachvolejbalové kurty, futbalové i bejzbalové ihrisko, tenisové kurty aj golfový areál. Lokalitu charakterizuje tiež blízkosť Vltavy so svojimi náplavkami, okolo ktorej vedie obľúbený fitness chodník. Dopravné spojenie zaisťujú autobusy, najbližšia zastávka električky Prístavisko je vzdialená 4 minúty jazdy, stanice metra Budějovická 8 minút. Cesty autom urýchľuje Južná spojka.

Interiér 161,4 m2, záhrada 205 m2.

Pôdorys

  • Pôdorys 1
  • Pôdorys 2
  • Pôdorys 3
  • Pôdorys 4

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    39222
  • Predajná cena
    Predané
  • Celková plocha
    161 m²
  • Záhrada
    205 m²
  • Parkovanie
    1 garážové státie, 1 vonkajšie státie
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    A
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.