Byt, Štúdio

Novostavba juhozápadne orientovaného bytu s terasou práve vznikajúcou v úspešnom rezidenčnom projekte Harfa Park od spoločnosti Finep. Revitalizovaná lokalita v dosahu všetkých služieb a priamo pri cyklotrase pozdĺž riečky Rokytky. Družstevné vlastníctvo, plánovaná kolaudácia leto 2023.

Bytová jednotka sa bude nachádzať na 8. podlaží. Dispozíciu 1+kk bude možné ľahko premeniť na 2+kk, v obývacej izbe bude vďaka dvom veľkým oknám smerujúcim na terasu možnosť oddeliť spaciu časť. Ďalej tu bude kúpeľňa s vaňou, toaletou a priestorom na práčku, komora a predsieň prispôsobená na vstavanie šatníkovej skrine.

K štandardu patria interiérové ​​aj vstupné dvere Sapeli, plastové viackomorové okná so štvorpolohovým otváraním, príprava na žalúzie či rolety, celoplošný koberec v obytnej miestnosti, v kuchynskom kúte, kúpeľni, WC a predsieni keramická dlažba, sanita Laufen, batéria Grohe a Hansgrohe, vstup do budovy na čip. Nadštandardné prevedenie a vybavenie bytu je možné podľa harmonogramu a cenníka klientskych zmien.

Lokalita umožňuje mať všetky služby na dosah ruky a dostať sa kamkoľvek bez problémov električkou, metrom, autobusom aj vlakom. Kúsok od domu fungujú 2 supermarkety, niekoľko reštaurácií i kaviarní, v pešom dosahu alebo cca 1 minútu MHD je OC Fénix a Galéria Harfa alebo multifunkčné haly O2 aréna a O2 universum. Miesto spríjemňuje park Záhradky aj neďaleký park Podviní, priamo okolo domu vedie cyklotrasa, po ktorej je možné dôjsť pohodlne a bezpečne až do centra.

Podlahová plocha bytu 44,4 m2, terasa 11,3 m2.

Predaj formou prevodu družstevného podielu, resp. postúpenie zmluvy budúcej nájomnej. Inzerovaná cena zahŕňa nesplatenú anuitu vo výške 3.884.028 Kč. Anuitu je možné splácať formou mesačného nájmu, alebo ju splatiť čiastočne alebo v celkovej výške ešte v priebehu výstavby alebo kedykoľvek po jej dokončení. Po splatení anuity je možný prevod do osobného vlastníctva.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    40936
  • Predajná cena
    Predané
  • Podlahová plocha
    44 m²
  • Terasa
    11 m²
  • Celková plocha
    56 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    -
  • PENB
    B
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.