Byt, 3 izbový

Svetlý podkrovný byt s vysokými stropmi sa nachádza na 6. podlaží klasického tehlového bytového domu stojaceho v tradičnej rezidenčnej oblasti na rozhraní Vinohradov, Vršovíc a Žižkova. Dobre prístupné miesto so všetkou infraštruktúrou, v susedstve významnej prvorepublikovej vilovej štvrti.

Dispozíciu tvorí obývacia izba s kuchynskou linkou, 2 spálne, kúpeľňa, predsieň a chodba.

Byt bol zrekonštruovaný cca pred 10 rokmi a kompletne zateplený. Súčasťou vybavenia sú vstavané skrine, kuchynská linka na mieru (s pracovnou doskou z umelého kameňa Technistone, plynovou varnou doskou, elektrickou rúrou, umývačkou, digestorom s odťahom do svetlíka), parkety, drevené eurookná s dvojsklami a vnútornými žalúziami, vstupné dve zámkom a videotelefón. Vykurovanie vlastným plynovým kotlom Vaillant. K bytu prislúcha komora na poschodí a veľká pivnica prístupná výťahom. Dom má upravené spoločné priestory, výťah vedie do 5. podlažia. Obyvatelia domu môžu využívať 3 pôdy a vnútroblok.

Dom stojí na rohu jednosmerných ulíc lemovaných zeleňou. V pohodlnom pešom dosahu je materská aj základná škola, predajňa potravín, niekoľko kaviarní, reštaurácií, vinoték i krčmičiek, v krátkej dojazdovej vzdialenosti sú obchodné centrá Eden alebo Atrium Flora. Ďaleko nie je do krásnych parkov Riegrove sady a Grébovka. Dopravné spojenie zaisťujú autobusy, cesta k stanici metra Námestie Míru trvá iba 5 minút, až do centra k prestupnej stanici metra Florenc necelých 15 minút.

Interiér 73 m2, pivnica 6,3 m2.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    41123
  • Predajná cena
    Predané
  • Poplatky za služby
    3 850 Kč mesačne
  • Celková plocha
    73 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.