Byt, 3 izbový

Nový, designovo zariadený byt s terasou a priamym výhľadom na Vltavu je súčasťou nedávno dokončeného projektu Kay River Lofts. Rezidencia vyrástla v novej modernej časti karlínskej štvrti v širšom centre metropoly. 2 garážové státia, pivnica a všetky zariadenia v cene.

Praktické dispozičné usporiadanie bytu na 2. podlaží ponúka obývacia izba s otvorenou kuchyňou, hlavnú spálňu s en-suite kúpeľňou (sprchovací kút, umývadlo, WC), druhú spálňu, centrálnu kúpeľňu (vaňa, umývadlo, WC), šatník, vstupnú chodbu a technickú miestnosť s úložným priestorom. Zo všetkých izieb je možné vstúpiť na terasu, okná obývacej izby čoskoro poskytnú výhľad na lávku „HolKa“, ktorá prepojí Karlín s Holešovicami.

K štandardu vybavenia patria drevené podlahy, francúzske hliníkové okná s trojsklami a predokennými elektricky ovládanými žalúziami, rekuperácia a chladenie v celom byte, podlahové vykurovanie v kúpeľniach. Interiér bol dokončený podľa návrhu renomovaného architektonického štúdia. Miestnosti prepájajú elegantné vysoké dvere Sapeli, vstavaný nábytok poskytuje množstvo úložného priestoru, izby zdobia starostlivo vybrané dizajnové svietidlá aj nábytok. Kuchyňa na mieru je vybavená značkovými spotrebičmi, kúpeľne budú doplnené o nábytok a zrkadlá. K jednotke prislúchajú 2 garážové státia a pivnica, rezidencia má veľmi pekné spoločné priestory, 2 výťahy aj nonstop recepciu. K bezpečiu obyvateľov prispieva kamerový systém a vstup aj vjazd do budovy cez čítačku kariet.

Poloha priamo pri cyklotrase a budúcej lávke umožňuje pohodlný dosah centra i okolitých štvrtí bez nutnosti využívať auto či hromadnú dopravu, hoci stanica metra aj električkové zastávky sú v prípade potreby neďaleko. V blízkosti funguje mnoho kaviarní, reštaurácií a bistier, pekárstvo, obchody, lekárske služby i školy všetkých stupňov, blízko sú športoviská na ostrove Štvanice i golfový klub Marina Praha.

Podlahová plocha 117,3 m2, terasy 28,1 m2, pivnica 5,2 m2.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    41391
  • Predajná cena
    Predané
  • Podlahová plocha
    117 m²
  • Terasa
    28 m²
  • Celková plocha
    145 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    B
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.