Byt, 2 izbový

Svetlý rohový byt na 2. poschodí reprezentatívneho paláca, ktorý v 19. storočí vystaval na prestížnom mieste pri parku Lužánky významný rakúsky architekt Josef Nebehosteny, spoluautor Mahenovho divadla. Ponúkaný byt je jedným z najlepších z 11 podkrovných jednotiek, ktoré v tejto výraznej nárožnej budove práve vznikajú. Vďaka vysokému dopytu po nájomnom bývaní v tejto lokalite je byt vhodný aj ako investícia.

Dominantou tohto podkrovného bytu je takmer 50-metrový obytný otvorený priestor s prípravou na kuchynskú linku, presvetlený 4 strešnými oknami. Ďalej je tu 1 spálňa s galériou, kúpeľňa (so sprchovacím kútom, umývadlom a WC) a predsieň.

Kvalitný štandard zahŕňa drevenú podlahu, masívne dubové lišty, strešné okná Dakea, vstupné protipožiarne dvere, obložkové vnútorné dvere, podlahové vykurovanie v kúpeľni, veľkoformátovú dlažbu a obklady Story of Stone, umývadlo Connet air na masívnej dubovej doske, závesné WC so systémom SoftClose, dátové zásuvky alebo EPS čidlo. Vykurovanie diaľkové z teplárne, ohrev vody bojlerom. K jednotke prislúcha pivnica, za domom je možné prenajať parkovacie miesto. Budova je bez výťahu.

Dom stojí v úžasnej a vyhľadávanej lokalite v štvrti Veveří. Priamo pri dome sa nachádza zastávka MHD, stred mesta je vzdialený iba 2 zastávky električiek. V krátkej dojazdovej vzdialenosti trolejbusom sú všetky brnenské univerzitné fakulty. Budova sa nachádza hneď pri vstupe do obľúbeného parku Lužánky umožňujúce relaxáciu v zeleni aj športové vyžitie. Štvrť susediaca s centrom moravskej metropoly sa honosí mnohými významnými architektonickými pamiatkami a ponúka všetku občiansku vybavenosť, v susednej štvrti Černá Pole stojí svetovo známa vila Tugendhat.

Podlahová plocha 81,9 m2, galéria 6,9 m2.

S ohľadom na súčasnú situáciu si investor si vyhradzuje právo na drobné úpravy štandardov.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    41986
  • Predajná cena
    Predané
  • Celková plocha
    89 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.