Byt, 3 izbový

Klasický byt s vysokými stropmi a zrenovovanými pôvodnými remeselnými prvkami je umiestnený v 2. podlaží zrekonštruovaného secesného domu, stojaceho v magickej Haštalskej štvrti, ktorej krivolaké uličky pripomínajú Paríž. V historickom jadre Prahy, v bezprostrednej blízkosti Staroměstského náměstí aj luxusnej Pařížskej triedy.

Dispozičné riešenie ponúka obývacia izba s pracovným kútom, samostatnú kuchyňu s jedálňou, 2 spálne s oknami do pokojného vnútrobloku, kúpeľňu (so samostatne stojacou vaňou a walk-in sprchovacím kútom), samostatnú toaletu, dve priestranné komory a vstupnú halu.

Byt prešiel rekonštrukciou v r. 2018. V elegantnom interiéri sú vkusne skombinované pôvodné historické prvky s moderným dizajnom. Dubové parketové podlahy sú kladené do chevronového vzoru, stropy zdobia štukatúra s kvetinovými motívmi, pôvodné sú aj dvojkrídlové interiérové ​​dvere s vitrážami. Špaletové okná sú replikami pôvodných. Dlažba, obklady a umývadlová doska v kúpeľni sú z mramoru, batérie sú značky Dornbracht. Kuchyňa je vybavená spotrebičmi Miele, Liebherr a Siemens aj zabudovanou vinotékou v kuchynskom ostrovčeku. Vykurovanie rieši nový kondenzačný plynový kotol. Dom je po kompletnej rekonštrukcii, má reprezentatívne spoločné priestory a moderný výťah. Možnosť využitia balkóna na medziposchodí.

Jedinečná lokalita so silným genius loci, v blízkosti Anežského kláštora s pokojnou záhradou Za svatyněmi, pri nemocnici Na Františku, ktorej história sa datuje až do 14. storočia. V blízkosti kostolov sv. Šimona a Judy, sv. Ducha, sv. Haštala aj U Salvátora, ale aj výstavnej Pařížské třídy s mnohými luxusnými obchodmi. V okolí je množstvo podnikov, kam zájsť na dobré jedlo aj pitie alebo kde nakúpiť kvalitné potraviny a gurmánske špeciality. Miesto je veľmi dobre dostupné, v pohodlnom dosahu je zástavka električiek, autobusová zastávka aj stanica metra.

Interiér 107,7 m2.

Okrem bežných prehliadok nehnuteľností ponúkame aj videoprehliadky v reálnom čase cez WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype atď.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    42136
  • Predajná cena
    Predané
  • Poplatky za služby
    4 070 Kč mesačne
  • Celková plocha
    97 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.